• 瀏覽: 45,448
  • 回覆: 138
  • 追帖: 1
本主題由 chairman_palm 於 2020-9-17 10:12 PM 移動
冇賣點,慳返

熱賣及精選
引用:
原帖由 地獄硬硬的貓奴 於 2020-9-18 02:00 發表

乜鬼都要登入,到時到候部機又停止軟件更生,煩L 到死話過以後都唔用Apple。
絕對同意!

android機,只需買機後入一個gmail,之後完全自動更新

可任意下載免費app

買app先要再password

毒果機,完全唔體貼!

而且,毒果可說是強制三年換機。因連app都唔俾用!

android?

Samsung 最少2年更新OS。每次換OS,亦有兩年更新

即可用4-5年!

用毒果淫gay 愚蠢由此起
睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年
轉用samsung galaxy
睇on.cc / TVB
渣豐田 toyota / 凌志 Lexus 重過新生!

回覆 引用 TOP

正呀

回覆 引用 TOP

果粉今年可以慳錢了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓下怕湯圓 於 2020-9-16 11:03 AM 發表

聽說蘋果今年冇新手機
支持2021年先出

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 briancccc 於 2020-9-18 03:02 AM 發表

最搞笑係美國一直打壓華為,但華為部新既旗艦機都能順利生產同出貨,反而iphone就一拖再拖,連而家一些底價機都有既5G都整唔出。我仲以為被打壓嗰個係iPhone 添。 ...
呢句真,可能慢功出細貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2020-9-18 02:53 發表

睇佢呢排股價跌到四腳朝天就知Apple已經係夕陽品牌了
冇錯!

毒果淫腦公司,已經沒落!

沽爆AAPL!

準備國慶後,聖誕前,狂入MSFT,過肥肥聖誕!

睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 面交player 於 2020-9-18 04:50 發表

連最簡單睇相同片既容量都要攪一大輪,用人地既捷徑先睇到幅相/片幾大, 我知佢想等人快d用爆容量谷人買新機/Icloud, 但佢地忘記左全世界有其他公司有競爭者 ...
冇錯!

毒田淫腦公司,仲當正而家係2007
windows vista唔掂,令毒果淫腦乘勢而起
毒果淫機初開,絕大多數人仲係用nokxx智障手機
果時!

而家係2020原定東京奧運年!
windows 10完美歸一5周年。絕對係9"或以上設備最好的OS!幾乎無所不能!
samsung galaxy敢就十年+1!5G超智能年代!AI強勢!

仲咁蠢用毒果淫腦淫機淫pad?

一於轉用microsoft surface go 2!

睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年
引用:
原帖由 briancccc 於 2020-9-18 03:02 AM 發表

最搞笑係美國一直打壓華為,但華為部新既旗艦機都能順利生產同出貨,反而iphone就一拖再拖,連而家一些底價機都有既5G都整唔出。我仲以為被打壓嗰個係iPhone 添。 ...
美國玩華為5G,其實受影響最大係 apple, 條生產線和發展方向都唔知點做好。

今年已冇講創新,只講快

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 侵侵侵 於 2020-9-18 06:39 發表

冇賣點,慳返
就算用緊毒果淫機淫pad,都係時候轉去microsoft surface go 2!

樣樣好過淫pad,又平又快!

睇毒果淫報 只會變死佬
睇99妖視 只會變弱智
汽車渣笨田 道德觀不見

進入2021東京奧運年

回覆 引用 TOP

出得都尾水啦

回覆 引用 TOP

iPad air 唔錯,幾抵玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-17 10:52 AM 發表

中國砌機佬啫,你有說明書有人教埋你係人都做到,唔係咩高技術行業.
以前放係中國生產係因為睇中佢市場,而家中國經濟下行,好多人飯都冇得食,蘋果自然唔需要再俾共產黨要脅住 ...
飯都冇得開

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 侵侵侵 於 2020-9-16 09:16 PM 發表

冇point , 點買呀
好似冇乜新意吸引哣我buy

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個進擊的妹頭 於 2020-9-17 10:52 AM 發表

中國砌機佬啫,你有說明書有人教埋你係人都做到,唔係咩高技術行業.
以前放係中國生產係因為睇中佢市場,而家中國經濟下行,好多人飯都冇得食,蘋果自然唔需要再俾共產黨要脅住 ...
又一個未番個大陸既係到胡說八道

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]