• 瀏覽: 2,427
  • 回覆: 22
  • 追帖: 2
https://soccer.sina.com.hk/news/1/20200916/12185224/?cf=fb_hk_gp_others&u=jay&st=r4UnKJ

據西班牙媒體稱,麥巴比(Kylian Mbappe)為了加盟皇馬,願意接受降薪。

《El Chiringuito》節目稱,麥巴比期待皇馬在2021年夏天提出報價,屆時他和巴黎聖日耳門的合約將只剩一年。為加盟皇馬,他願意接受降薪,目前他在巴黎的工資約合每週40萬歐元。

巴黎方面希望避免麥巴比進入合約期的最後一年,他們想和法國前鋒續約,將他的工資提高到每週65萬歐元。

不過,麥巴比對皇馬的好感早非秘密,他曾公開表示:「不同階段我有不同偶像,最初是施丹(Zinedine Zidane),作為法國孩子,你的偶像是施丹,然後是C.朗拿度(Cristiano Ronaldo),我很幸運和他交過手,還有朗拿度(Ronaldo),因為他踢球的方式。」

不過都要睇下 PSG 肯唔肯賣

好供好賣啦 PSG
免費走人仲甘

回覆 引用 TOP

若果PSG唔放 皇馬咪等一年 一黎皇馬彈藥都唔係好足 放哂風出年簽大牌球星唔係夏蘭特就係麥巴比 前者市場價格8000萬歐元左右 現時經濟之下 如果巴黎企硬2億歐元左右轉會費放人 我諗皇馬寧願等多年先用一億簽夏蘭特 

回覆 引用 TOP

應該會免簽啦。

回覆 引用 TOP

2021仲有一年

那唔差在等到2022免費

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 QQqui 於 2020-9-16 10:40 AM 發表

https://soccer.sina.com.hk/news/1/20200916/12185224/?cf=fb_hk_gp_others&u=jay&st=r4UnKJ

據西班牙媒體稱,麥巴比(Kylian Mbappe)為了加盟皇馬,願意接受降薪。

《El Chiringuito》節目稱,麥巴比期待皇馬在2021年夏天提出報價,屆時他和巴黎聖日耳門的合約將只剩一年。為加盟皇馬, ...
同泥馬做隊友  不如走去跟施丹

回覆 引用 TOP

如果有65萬歐週薪,梗係唔好走。
宜家皇馬咁廢,無咩好去。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 QQqui 於 2020/9/16 10:40 發表

《El Chiringuito》節目稱,麥巴比期待皇馬在2021年夏天提出報價,屆時他和巴黎聖日耳門的合約將只剩一年。為加盟皇馬,他願意接受降薪,目前他在巴黎的工資約合每週40萬歐元。

巴黎方面希望避免麥巴比進入合約期的最後一年,他們想和法國前鋒續約,將他的工資提高到每週65萬歐元。

不過,麥巴比對皇馬的好感早非秘密,他曾公開表示:「不同階段我有不同偶像,最初是施丹(Zinedine Zidane),作為法國孩子,你的偶像是施丹,然後是C.朗拿度(Cristiano Ronaldo),我很幸運和他交過手,還有朗拿度(Ronaldo),因為他踢球的方式。」
麥巴比唔肯續約, 剩番一年合約, PSG都未必要賣比皇馬, PSG有錢, 大可以學畢爾包對費蘭度洛蘭迪咁, 要佢最後一件坐冷板坐都你硬

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘

我是一條廢中

寂寞難逃, 想有個人陪
引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2020-9-17 09:11 AM 發表

麥巴比唔肯續約, 剩番一年合約, PSG都未必要賣比皇馬, PSG有錢, 大可以學畢爾包對費蘭度洛蘭迪咁, 要佢最後一件坐冷板坐都你硬
咪咁樣做囉,以後尼馬,麥包比級數既球員唔敢加盟

麥包比摩洛哥加盟,相信佢自己一早都想繼續發展,唔當PSG 係佢足球尾站

點解一定要去皇馬

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
明智,係皇馬,唔需要踢得好都可以贏盡一切,運氣佔好大因素,睇麥巴比寧願降薪都肯去就知

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
引用:
原帖由 西班牙探江 於 2020-9-17 09:32 AM 發表

咪咁樣做囉,以後尼馬,麥包比級數既球員唔敢加盟

麥包比摩洛哥加盟,相信佢自己一早都想繼續發展,唔當PSG 係佢足球尾站
留係法甲邊有進步,無咩對手連鬥心都無埋

回覆 引用 TOP

又一個唔識波!點解唔鍾意世一梅西!係咪時辰未到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2020-9-17 10:07 AM 發表

明智,係皇馬,唔需要踢得好都可以贏盡一切,運氣佔好大因素,睇麥巴比寧願降薪都肯去就知
my朗 4次歐聯 你呢

想去不同聯賽挑戰係好正常既事, 係溫室只會越踢越廢, 去西甲識揀一定揀有前途既球會落班, 除皇馬外真係諗唔到仲有邊度夠資格接收麥巴比呢個級數既球員

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]