• 瀏覽: 2,748
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
贏哂

熱賣及精選
例行賽湖人打金塊都唔係好有優勢咋,Jokic係內線ad好難放題

引用:
原帖由 jan2115 於 2020-9-16 11:06 AM 發表

例行賽湖人打金塊都唔係好有優勢咋,Jokic係內線ad好難放題
湖人4:0金塊

回覆 引用 TOP

西決總決最少要各輸 1 場啦應該

- 支持紅藍白經濟圈及盡最大能力杯葛、抵制黃黑店。
- 一生支持紅藍白,一生吊9黑黃綠
- 見一個黃黑a/c就即刻block1個,絕不接受佢地回我帖,唔會預先通知
- 逢中必撐,逢尾必反

回覆 引用 TOP

點解之前黑艇仔嗰尖粉仲未開post

回覆 引用 TOP

湖人拎總冠軍應該無難度

回覆 引用 TOP

西決 4:1,湖人有三高佬陣,格食格

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

根本無得打, 之後係咁易應酬下得啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jan2115 於 2020-9-16 11:06 AM 發表

常規賽贏3-1, 唯一輸果場老占冇出, 咁都唔算有優勢?

如果金塊偷唔到第一場, 睇怕最後會4-0

咁又唔好咁串,讓番1,2場都需要的。

就算Lakers 出線, 都希望打多一兩埸, 打完playoff, 又唔知要等幾耐先再有波睇喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2020-9-16 10:55 AM 發表

贏哂
唔洗燈啦,冇人準過易發大神架啦!

想學MY2x 燈人?

等我反燈先, 金塊4:1 掃走湖人

/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 林彪大大 於 2020-9-16 04:37 PM 發表

唔洗燈啦,冇人準過易發大神架啦!
MYXX大神有啓示啦邊隊比佢祝福

上季又係無人睇好東岸得西岸得總冠、點知....

引用:

咪玩 金塊ko左快艇 占士今晚訓覺都笑醒 西岸湖人只怕快艇同火箭

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]