• 瀏覽: 5,579
  • 回覆: 84
  巴塞隆拿引進荷蘭國腳迪比(Memphis Depay)的交易突然停了下來,理由是貝圖美奧(Josep Bartomeu)聲稱巴塞沒有錢了。

里昂球會主席奧拉斯聲稱,貝圖美奧給他打電話,稱巴塞受到疫情影響,經濟損失嚴重,無法對迪比提出報價。「巴塞球會主席在週日告訴我,巴塞因為疫情危機受到很大影響,沒有可能提出報價。」奧拉斯在Twitter上透露。

此前媒體稱,巴塞即將以3000萬歐元(2500萬加500萬浮動)簽下迪比,但現在看來,事情又有了變化。

連3000萬歐元都比唔起

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/12185343/1/20200916

熱賣及精選
巴塞窮得黎好肉酸, 周圍話想買人, 仲同球員傾好條件, 原來係無錢, 運吉, 整臭個朵(已經好臭), 將來仲有球員想黎? 球員想走又唔賠錢, 又唔俾人走, 收轉會費要求高 又7億又剩, 但自己出錢買就出埋D乞衣價, 痴線, 咩球會黎架, 搞9球員同屋企人呢招唔WORK喇, 無錢點搞都無用 

照咁睇, 無廸比, 阿蘇都要被迫打多季

巴菜主力球員薪金太高,高價買入球星表現不乎身價,近幾年又攞不到歐冠, 財赤是預料中事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2020-9-16 11:38 AM 發表

巴塞窮得黎好肉酸, 周圍話想買人, 仲同球員傾好條件, 原來係無錢, 運吉, 整臭個朵(已經好臭), 將來仲有球員想黎? 球員想走又唔賠錢, 又唔俾人走, 收轉會費要求高 又7億又剩, 但自己出錢買就出埋D乞衣價, 痴線, 咩球會黎架, 搞9球員同屋企人呢招唔WORK喇, 無錢點搞都無用 ...
只怪梅西太高薪又要億億聲買人等佢有得痴冠,搞到巴塞無晒錢

全球經濟得中國好 應該中超簽晒d球星 咁就唔使睇外國聯賽啦

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2020-9-16 11:38 AM 發表

巴塞窮得黎好肉酸, 周圍話想買人, 仲同球員傾好條件, 原來係無錢, 運吉, 整臭個朵(已經好臭), 將來仲有球員想黎? 球員想走又唔賠錢, 又唔俾人走, 收轉會費要求高 又7億又剩, 但自己出錢買就出埋D乞衣價, 痴線, 咩球會黎架, 搞9球員同屋企人呢招唔WORK喇, 無錢點搞都無用 ...
巴塞上季虧損高達9800萬歐
年年蝕到喊

引用:
原帖由 雨中不安的廁紙 於 2020-9-16 12:30 PM 發表

吹水咩冇錢,打注碼波打到比香討巴迷指證
自己袋晒喇,仲益人咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-9-16 11:43 AM 發表

只怪梅西太高薪又要億億聲買人等佢有得痴冠,搞到巴塞無晒錢
巴塞自己唔放人走

引用:
原帖由 cathy30 於 2020-9-16 12:40 PM 發表

巴塞自己唔放人走
都無球隊肯比錢買梅西,連免費都仲要諗下

回覆 引用 TOP

美斯想走就賣佢走啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tim30 於 2020-9-16 11:48 AM 發表

全球經濟得中國好 應該中超簽晒d球星 咁就唔使睇外國聯賽啦
你點睇到中國經濟好,今年經濟負增長喎
照預測衰十年都已經好彩

又話想簽沙拿,無錢簽毛呀

引用:
原帖由 louie186 於 2020-9-16 12:53 PM 發表

又話想簽沙拿,無錢簽毛呀
出術放風話"球員自己想黎",
然後想免費或賤價簽...

Debug:
-----------------------------------------
$allowbbcode is true
$bbcodeoff is false
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]