• 瀏覽: 5,580
  • 回覆: 84
引用:
原帖由 japan2064 於 2020-9-16 02:23 PM 發表

降班啦
破產罰降西丙

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-9-16 01:11 PM 發表

又想用賤招搶人
巴塞風格

回覆 引用 TOP

唔知梅西半價3億幾有冇人要?

引用:
原帖由 ken1800 於 2020-9-16 01:05 PM 發表

嗰件已輸到唔敢再係香討蒲頭
跟錯8寶球王
法號「最常壞腦」嗰個?

引用:
原帖由 多明戈 於 2020-9-16 12:59 PM 發表

幻想自己係世上數一數二大球會,
所有球員都會仆到去,
然後要球員自己向原球會玩野罷操HEA踢之類...
好似西迷仲幻想自己偶象仲係世一咁🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qgal 於 2020-9-16 04:05 PM 發表

唔知梅西半價3億幾有冇人要?
俾支益力多隻佢找返7億就差唔多

回覆 引用 TOP

係人都知巴塞財困⋯無計,有啲球員真係太高薪,但表現就⋯oh⋯

巴塞真係傻架,曼城2億買美斯,你就賣左佢啦,依家連三千萬都無,點重建?

今年一定又四大皆空,美斯出年走硬,巴塞一個仙都收唔到,到時人又無,錢都無!
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-9-16 11:22 AM 發表

巴塞隆拿引進荷蘭國腳迪比(Memphis Depay)的交易突然停了下來,理由是貝圖美奧(Josep Bartomeu)聲稱巴塞沒有錢了。

里昂球會主席奧拉斯聲稱,貝圖美奧給他打電話,稱巴塞受到疫情影響,經濟損失嚴重,無法對迪比提出報價。「巴塞球會主席在週日告訴我,巴塞因為疫情危機受到很大影響,沒有可能提出報價。」奧拉斯在Twitter上透露。

此前媒體稱,巴塞即將以300 ...

引用:
原帖由 追憶之詩 於 2020-9-16 04:54 PM 發表

係人都知巴塞財困⋯無計,有啲球員真係太高薪,但表現就⋯oh⋯
200萬鎊週薪邊有錢養,仲要累4大皆空

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2020-9-16 05:23 PM 發表

巴塞真係傻架,曼城2億買美斯,你就賣左佢啦,依家連三千萬都無,點重建?

今年一定又四大皆空,美斯出年走硬,巴塞一個仙都收唔到,到時人又無,錢都無!

...
梅西賣$1仙踢港業餘隊,巴塞起碼賺到錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 louie186 於 2020-9-16 12:50 PM 發表

你點睇到中國經濟好,今年經濟負增長喎
照預測衰十年都已經好彩
師兄你去下時事版 大把香討專家吹湊中國幾強大 就黎壓到美國

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2020-9-16 11:38 AM 發表

巴塞窮得黎好肉酸, 周圍話想買人, 仲同球員傾好條件, 原來係無錢, 運吉, 整臭個朵(已經好臭), 將來仲有球員想黎? 球員想走又唔賠錢, 又唔俾人走, 收轉會費要求高 又7億又剩, 但自己出錢買就出埋D乞衣價, 痴線, 咩球會黎架, 搞9球員同屋企人呢招唔WORK喇, 無錢點搞都無用  ...
球員會自己比轉會費

回覆 引用 TOP

最衰都係梅西,自己無人要又唔掏荷包比7億歐巴塞買人,搞到巴塞蝕大錢連3000千萬歐都比唔起買人重建
又一累人累物實証

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]