• 瀏覽: 5,578
  • 回覆: 84
引用:
原帖由 c7wc2018 於 2020-9-16 05:23 PM 發表

巴塞真係傻架,曼城2億買美斯,你就賣左佢啦,依家連三千萬都無,點重建?

今年一定又四大皆空,美斯出年走硬,巴塞一個仙都收唔到,到時人又無,錢都無!

...
所以味話信曼城出2億個個係白痴囉,今年兩億唔賣,唔比佢走,佢都係hea架啦,出年免費走人,1個仙都拎唔番,有錢賺變蝕錢,好型咩?😁

熱賣及精選
放美斯走就有錢了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-9-16 07:08 PM 發表

所以味話信曼城出2億個個係白痴囉,今年兩億唔賣,唔比佢走,佢都係hea架啦,出年免費走人,1個仙都拎唔番,有錢賺變蝕錢,好型咩?😁
明顯係曼城無出過價,梅瑙想走但無人要焗留

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-9-16 12:28 PM 發表

巴塞上季虧損高達9800萬歐
年年蝕到喊
祖記也虧錢,疫情期間錢唔好掙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-9-16 07:12 PM 發表

明顯係曼城無出過價,梅瑙想走但無人要焗留
有腦就唔會信,即係巴塞話法迪有人出3億個單,屌,咪話3億丫,1億都急急腳送比人啦,後來睇番,原來係文迪斯出價,即係原來係想幫法迪R加人工,咁證明我一早唔信係正確啦。😁

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-9-16 07:18 PM 發表

有腦就唔會信,即係巴塞話法迪有人出3億個單,屌,咪話3億丫,1億都急急腳送比人啦,後來睇番,原來係文迪斯出價,即係原來係想幫法迪R加人工,咁證明我一早唔信係正確啦。😁 ...
巴塞無錢有3億仲唔拿拿林賣咗佢仲等咩,咪唔記得主席要整靚條數交差

巴塞真係好似乞衣

RT

回覆 引用 TOP

點會冇錢丫,25m就算真係冇cash買都可以傾分期,對大球會黎講一兩季內清呢條數好易。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2020-9-16 07:23 PM 發表

巴塞無錢有3億仲唔拿拿林賣咗佢仲等咩,咪唔記得主席要整靚條數交差
3億味仲勁過麥皮?凴乜啊?

引用:
原帖由 三亞帝 於 2020-9-16 08:02 PM 發表

3億味仲勁過麥皮?凴乜啊?
踢過敗走球隊巴塞掛
巴夫韋治違約金又係3億,但估計賣2千萬歐左右

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 louie186 於 2020-9-16 12:53 PM 發表

又話想簽沙拿,無錢簽毛呀
想免費簽😂😂😂

回覆 引用 TOP

咁唔係賣美斯,係走去賣球會先啱,等更加有錢啲班主買球員啦!

引用:
原帖由 Joyidea 於 2020-9-16 08:21 PM 發表

咁唔係賣美斯,係走去賣球會先啱,等更加有錢啲班主買球員啦!
巴塞個朵臭晒,無一場波係堂堂正正踢
仲會有人肯買咩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]