• 瀏覽: 7,559
  • 回覆: 61
  • 追帖: 1
搶7第4節兩個加埋零分?你地逗緊幾錢糧呀超巨?

生死戰,兩個都爆唔起,是但爆一個可能有得打下. Leonard 點睇都做唔到第一人

第四節還剩3分鐘,只得8分

引用:
原帖由 chanwf 於 2020-9-16 11:47 AM 發表

生死戰,兩個都爆唔起,是但爆一個可能有得打下. Leonard 點睇都做唔到第一人
Leonard layup炒,中距炒,PG 三分砌西瓜,乜撚嘢超巨呀!

引用:
原帖由 與紙皆老 於 2020-9-16 11:43 AM 發表

搶7第4節兩個加埋零分?你地逗緊幾錢糧呀超巨?
可愛打到好累,冇計啦..個教練咁廢

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-9-16 11:48 AM 發表

第四節還剩3分鐘,只得8分
半節全隊靠罰球入得兩分

回覆 引用 TOP

藉口啦!
教練廢今日先知?攰都唔差一節半節啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chanwf 於 2020-9-16 11:47 AM 發表

球隊得一個, 爆唔起, 死得
買保險, 有兩個, 都係會有爆唔起
應該再保險, 有三個, 同時三個爆唔起的機會係......0呀

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2020-9-16 11:49 AM 發表

當年係助教幫佢欏冠軍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2020-9-16 11:49 AM 發表

load management 足成季WI 打真軍先黎無力? 廢唔廢D鴨 去STRIP CLUB 又有力渣D 女屎忽既?

引用:
原帖由 艾倫 於 2020-9-16 11:54 AM 發表

球隊得一個, 爆唔起, 死得
買保險, 有兩個, 都係會有爆唔起
應該再保險, 有三個, 同時三個爆唔起的機會係......0呀
所以勇士當年有浪花兄弟又引入KD係正確的,因為確保第三條保險線

回覆 引用 TOP

PG13 當年香討吹到又幾勁, 難得我講出事實, 結果畀人圍插, 一個打十幾個 
自此之後, 都廢時點醒班香討專家, 等佢哋慢慢 J 

餓狗搶屎,落狗屎,龍床不如狗竇,人唔笑狗都吠,打死狗講價
跟尾狗,門口狗,裝假狗,狗咬狗,落水狗,好狗唔攔路,狗眼看人低
烚熟狗頭,人多烚狗唔腍,掛羊頭賣狗肉,心肝當狗肺,夏至狗,阿崩叫狗
引用:

有點失望🥺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wai2408 於 2020-9-16 11:58 AM 發表

load management 足成季WI 打真軍先黎無力? 廢唔廢D鴨 去STRIP CLUB 又有力渣D 女屎忽既?
今年已經打少10幾場常規賽,又停咗兩三個月,到playoffs仲要無埋主客場,坐飛機都慳返,同我講攰?慳d啦

可愛係咪有關節炎?  d  控球/lay-up 動作硬繃繃!!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]