• 瀏覽: 1,999
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
最近屋企裝修,我就諗住趁今次就裝個濾水器。
但我見出面濾水器都好大舊,但我廚房又好細喎…
而家十五十六,裝唔裝好?

熱賣及精選
引用:
原帖由 藥水3千 於 2020-9-16 03:17 PM 發表

Y not?
用枱底濾水器,掛响櫃內唔阻地方。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事

回覆 引用 TOP

記得留意下 可用有效過濾升數 同過濾D 咩
sales 話可以擦既都唔好要, 擦黎擦去 都係面個浸, 咁入面呢

回覆 引用 TOP

如果夠位都建議裝埋濾水器, 因為都幾實用. 

裝喇,始終水都係飲落肚嘅,過濾左一浸點都安全d嘅。

回覆 引用 TOP

裝晌龍頭那種

廚房細先要裝,裝在星盤底,枱面就可以擺少一個凍水壺,如果有加熱裝置,甚至連煲水壺都慳返

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藥水3千 於 2020-9-16 03:17 PM 發表

有心/有需要裝........一定裝到

回覆 引用 TOP

用枱底濾水器+三合一龍頭

龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

回覆 引用 TOP

有一種好細裝喺個水喉嗰度

回覆 引用 TOP

我屋企廚房都細,但我都有照裝。你知喇,大廈d水缸水管又唔知係咪乾淨,過濾左點都好d喇~

買過千元成部機你梗系無位
普通基本買一支
點都有地方收藏到

http://h50178.www5.hp.com/support/EM921PA/solve/112920.html?jumpid=reg_R1002_TWZH
http://h50178.www5.hp.com/support/D8150A/faqs/54626.html

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovewai1314 於 2020-9-16 05:11 PM 發表

如果夠位都建議裝埋濾水器, 因為都幾實用.  
因為我見佢都幾大舊,就算放係櫃度都冇咩位

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑草羊 於 2020-9-16 06:40 PM 發表

裝晌龍頭那種
有冇話係邊隻?我出去見過都係d大大舊個款

引用:
原帖由 minleem 於 2020-9-17 03:44 PM 發表

我屋企廚房都細,但我都有照裝。你知喇,大廈d水缸水管又唔知係咪乾淨,過濾左點都好d喇~
都係嘅,我屋企又有小朋友…咁ching你裝邊隻?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]