• 瀏覽: 9,266
  • 回覆: 173
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 06:29 PM 發表

電子遊戲唔啱我呢個老人家玩
你都冇比老人價,未老喎~帶中童去食最優惠,小童價大人食量。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-9-16 06:29 PM 發表

咁東方叔叔會選擇去 極尚
我只係抱住試新嘢先去呢間試試,荃灣果間校長韓燒,一樣係兩食,早鳥價連加一,只係108蚊,重抵食

[一] 嚴禁宣傳,連結其他論壇/討論區或商業網頁

所有相同性質之綜合論壇或討論區均嚴禁宣傳。
不論在頭像,簽名檔,文章或短消息中,用任何形式的傳播來指示其他途徑;以顯示途徑指示/暗示會員可獲得其他途徑接觸別的論壇;蓄意張貼被過濾網頁,或未經網主同意的廣告或牟利網頁都屬犯規。

犯上述之版規者可被即時禁訪而不作任何通知。
本論壇管理員有權拒絕或制止任何網站連結,如被警告後再犯,等同廣告/宣傳論壇處理。
引用:
原帖由 bbqfish58 於 2020-9-16 06:32 PM 發表

good food
OK喇

不論在頭像,簽名檔,文章或短消息中,用任何形式的傳播來指示其他途徑;以顯示途徑指示/暗示會員可獲得其他途徑接觸別的論壇;蓄意張貼被過濾網頁,或未經網主同意的廣告或牟利網頁都屬犯規。

本論壇管理員有權拒絕或制止任何網站連結,如被警告後再犯,等同廣告/宣傳論壇處理。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2020-9-16 06:33 PM 發表

你都冇比老人價,未老喎~帶中童去食最優惠,小童價大人食量。
人唔老,心境老

引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 06:33 PM 發表

我只係抱住試新嘢先去呢間試試,荃灣果間校長韓燒,一樣係兩食,早鳥價連加一,只係108蚊,重抵食
校長 108就可以試下

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-9-16 06:34 PM 發表

校長 108就可以試下
在荃灣晚市,5點開始,98加一。
佢另一間在元朗,5點個價係108,未加一,聽講元朗果間包埋壽司,甜品種類多啲

引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 06:37 PM 發表

在荃灣晚市,5點開始,98加一。
佢另一間在元朗,5點個價係108,未加一,聽講元朗果間包埋壽司,甜品種類多啲
元朗太遠了

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-9-16 06:38 PM 發表

元朗太遠了
有機會我都會去試吓,壽司同甜品都唔係我杯茶。

回覆 引用 TOP

蕭生果間黃店?

幾時去埋沙田大喜屋

引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 03:19 PM 發表

豪多一次,兩食係韓燒同火鍋
食左落肚先係自己嘅

引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 06:34 PM 發表

人唔老,心境老
跟我用返D, Hello Kitty碗, Snoopy碟, 米奇老鼠兜,心境即係唔同晒,試下。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 04:42 PM 發表

海鹽雪糕無得鼎,今次唔見有奶茶味,奶茶味都唔錯,乳酪味,像雲呢拿味,唔係咁好食。
收到

3個鐘頭,抵食👏👏👏

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]