• 瀏覽: 9,352
  • 回覆: 18
  • 追帖: 2
3328,去懷念北朝鮮呀?

是日掀起韓國風~

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
熱賣及精選
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 04:38 PM 發表

當年北朝鮮邊有呢啲高級牛食?

煲煲姐,係妳果個韓式下午茶牽起韓風
傾下傾下,梗係會想食。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 04:43 PM 發表

都係妳吹雞,先去食韓風
邊有,紫薯吹左好多日,你晤啋我。😂

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 04:48 PM 發表

冇人既,包埸呀?

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 05:02 PM 發表

唔係,我係第二個入場,好快爆哂場。

而家佢話晚市先有八折。
咁唔阻你,你食野先,慢慢燒,睇火,膿啦。

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 05:10 PM 發表

我12點進場,2點九離場,去咗青衣海濱公園散步消化
又唔幫我捉D精靈返來🤨

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 05:10 PM 發表

我12點進場,2點九離場,去咗青衣海濱公園散步消化
我都淨係識捉精靈,而家都少玩。
食飽散步,好健康。
呢間韓燒,經你介紹完,冇咁易搵位。

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 06:29 PM 發表

電子遊戲唔啱我呢個老人家玩
你都冇比老人價,未老喎~帶中童去食最優惠,小童價大人食量。

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-16 06:34 PM 發表

人唔老,心境老
跟我用返D, Hello Kitty碗, Snoopy碟, 米奇老鼠兜,心境即係唔同晒,試下。

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-17 11:33 AM 發表

哦哦哦哦哦哦哦哦哦
3328,想食燒鵝呀?女仔要來錫架

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-17 02:07 PM 發表

唔係話,平咗權咩
平D唔平D😂,呢個咁正韓牛,消化左未呀?

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-17 02:17 PM 發表

我琴晚話唔番屋企食飯,返到屋企,我老婆話好大蒜味,知道我又去食放題,老婆就哦我,我就哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦哦,咁就唔會破壞感情
我老婆係素食者,佢唔會同我去食放題我每日都有一餐跟佢食素

琴日果餐,今早去埋廁所。。。證明消化系統良好 ...
😂哦哦哦.....咁又幾好喎,夜晚素食。得閒搵D素食放題同👩去食下。

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-17 02:30 PM 發表

以前經常上深圳圓通食素食放題,而家冇得上去。
在香港,同佢食過旺角果間無肉食放題,粉嶺逢贏遷觀,大自然,雲泉仙館,寶蓮寺等等都食過。
3328, 逢贏遷觀,你好鍾意賭呀?
咁樣呀~蓬 瀛 仙 館,我成日去架,我至親住左係個度

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-17 02:30 PM 發表

以前經常上深圳圓通食素食放題,而家冇得上去。
在香港,同佢食過旺角果間無肉食放題,粉嶺逢贏遷觀,大自然,雲泉仙館,寶蓮寺等等都食過。
咁你再去,要上來出返個帖介紹下啦,素食我都有興趣呀,唔食牛肉等如食左大半斎。

去深圳食素,又冇諗過,圓通,呢間係咪係車公廟站個間?有咩亮點?

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 gk3328 於 2020-9-17 03:05 PM 發表

我對賭錢有免疫,但對食嘢就冇,還好多興趣
見你寫逢贏,😂

生活簡單,就是享受。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]