• 瀏覽: 5,405
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
小弟月薪約20000
想借130000找卡數(唔想再食貴息)
日前申請左小新清卡快應錢但唔批,話tu太低唔批
之後個同事話幫手轉分期快應錢話會易批啲,想請問大唔大機會批到,同會唔會好高息?謝謝

引用:
原帖由 him2616 於 2020-9-16 05:01 PM 發表

小弟月薪約20000
之後個同事話幫手轉分期快應錢話會易批啲,想請問大唔大機會批到,同會唔會好高息?謝謝 ...
清卡plan都唔批嘅話佢自己其他plan可以唔洗試,佢班HiHi狂試只會碌到你TU更花。師兄而家TU乜?

想知點解我叫做「Marry」?去「主頁」看看吧!
四叔特殊技能(財技):紅股加股息,儲股又儲息,複息再複息!
引用:
原帖由 him2616 於 2020-9-16 05:01 PM 發表

小弟月薪約20000
之後個同事話幫手轉分期快應錢話會易批啲,想請問大唔大機會批到,同會唔會好高息?謝謝 ...
清卡數plan易批好多,因為唔使過錢你手,只係將出面既數轉移左比佢地。
但你預左息唔平,再加每年1.1%手續費

引用:
原帖由 一個無用的人 於 2020-9-16 05:47 PM 發表

清卡數plan易批好多,因為唔使過錢你手,只係將出面既數轉移左比佢地。
硬食0.85

引用:
原帖由 Marry 於 2020-9-16 05:38 PM 發表

清卡plan都唔批嘅話佢自己其他plan可以唔洗試,佢班HiHi狂試只會碌到你TU更花。師兄而家TU乜?
我都唔知,冇check過……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lucky8798 於 2020-9-16 05:53 PM 發表

硬食0.85
TU好有機會做到最平0.65..+1.1%手續

引用:
原帖由 一個無用的人 於 2020-9-16 05:47 PM 發表

但佢同我講分期快應錢易批啲,話幫我再試,我睇個年利率係24個月16到20%

回覆 引用 TOP

想請問有咩方便可以令個tu好睇小小

引用:
原帖由 一個無用的人 於 2020-9-16 05:54 PM 發表

TU好有機會做到最平0.65..+1.1%手續
喺,我前日先處理完,硬食0.85師兄係咪一樣?

引用:
原帖由 him2616 於 2020-9-16 05:56 PM 發表

想請問有咩方便可以令個tu好睇小小
差唔多呢點息口

引用:
原帖由 lucky8798 於 2020-9-16 05:56 PM 發表

一樣,我無辦法,比銀行cut我卡要我60日清數,我焗借

引用:
原帖由 一個無用的人 於 2020-9-16 05:57 PM 發表

差唔多呢點息口
但我連小新都唔批,其他係咪唔使諗,依幾個月都係硬食信用卡貴息……交足

引用:
原帖由 lucky8798 於 2020-9-16 05:56 PM 發表

除左呢間,我諗都無銀行會借比我,我TU差,外債14-5倍,供款爆晒

引用:
原帖由 一個無用的人 於 2020-9-16 05:58 PM 發表

一樣,我無辦法,比銀行cut我卡要我60日清數,我焗借
我就冇,我喺恆生特選客戶,我費事拖住高息卡數,所以硬食小新

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個無用的人 於 2020-9-16 05:59 PM 發表

除左呢間,我諗都無銀行會借比我,我TU差,外債14-5倍,供款爆晒
外債12個,卡15個,小新比條大數我搞定

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]