• 瀏覽: 638
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
里昂總監小祖連奴(Juninho Pernambucano)本週接受採訪時表示,巴塞從未就迪比(Memphis Depay)的事宜聯繫過里昂,甚至沒有打過電話進行過問價。

「我們從未收到過巴塞方面的任何報價或者詢價,他們甚至沒有打電話來問問迪比的轉會費價格。就我所知道的是,如果迪比留在球隊,他很樂意幫助球隊完成一個出色的賽季。那些真正收到報價的球員都已經離開里昂了。」

與此同時,巴塞教練高文(Ronald Koeman)接受採訪時表示,巴塞需要先出售球員才能引進迪比。

資料來源:新浪足球
https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/12185946/1238/20200916

都唔明點解係咁吹巴塞買迪比。主席唔俾美斯走,阿蘇又走唔到,球隊仲邊有錢補強?個主席真係好自私,搵高文黎教,但又強留美斯一年,你叫高文點執隊波?而家即係用舊年個豆腐後防繼續迎接新球季,就係果條對住丙組仔都會失波嘅防線。但下年美斯自由身走,巴塞一毫子都收唔返,咁你叫高文邊有錢重建球隊?

熱賣及精選
唔畀美斯走跟住至要求佢減薪,畀唔起$但又唔畀人走。叫阿So走但又唔賠足,咁就咪嗌人走啦!呢個主席真係十九

引用:
原帖由 wongjeanng 於 2020-9-16 10:35 PM 發表

唔畀美斯走跟住至要求佢減薪,畀唔起$但又唔畀人走。叫阿So走但又唔賠足,咁就咪嗌人走啦!呢個主席真係十九
呢個主席擺明留啲蘇州屎俾下手執,咁好心就唔好搵高文住啦

回覆 引用 TOP

朗迷吹到買到咁濟架喎明明

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2020-9-16 11:23 PM 發表

其實買唔買到都唔關朗粉事嘅,唔通有迪比高文就唔用美斯?先唔好講岩唔岩用,你做教練會唔會放一個年薪咁高而且又係球會傳奇嘅球員喺後備唔用?

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2020-9-16 11:23 PM 發表

人地講咩關巴塞巴迷咩事?
你唔好嬲住,試下理性討論分析

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2020-9-16 11:49 PM 發表

其實買唔買到都唔關朗粉事嘅,唔通有迪比高文就唔用美斯?先唔好講岩唔岩用,你做教練會唔會放一個年薪咁高而且又係球會傳奇嘅球員喺後備唔用? ...
你講得好岩,人地講又如何,下下放在心裡,日子會好難過
@XaviSimons 試下放輕鬆,一齊為巴塞打氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2020/9/16 18:30 發表

里昂總監小祖連奴(Juninho Pernambucano)本週接受採訪時表示,巴塞從未就迪比(Memphis Depay)的事宜聯繫過里昂,甚至沒有打過電話進行過問價。

「我們從未收到過巴塞方面的任何報價或者詢價,他們甚至沒有打電話來問問迪比的轉會費價格。就我所知道的是,如果迪比留在球隊,他很樂意幫助球隊完成一個出色的賽季。那些真正收到報價的球員都已經離開里昂了。」

與此同時,巴塞教練高文( ...
到底邊個講既先係真

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘

我是一條廢中

寂寞難逃, 想有個人陪
引用:
原帖由 命運的齒輪 於 2020-9-17 09:16 AM 發表

到底邊個講既先係真
巴塞其實最需要買後衛、防中

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]