• 瀏覽: 1,639
  • 回覆: 17
  • 追帖: 1
連續兩round落後1-3之下晉級
都算係奇蹟
球員整體質素唔算高
但鬥志同抗壓能力都好強
大家可以討論下金塊既成功之處

熱賣及精選
我都係咁諗。啲主流媒體一面倒咁話快艇幾戇𨳊,真係忽略咗金塊嘅實力。如果 Murray 同 Jokić 兩個同時打到起晒Q,湖人未必可以贏得輕鬆....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 糖滷鴨比飯 於 2020-9-17 01:47 AM 發表

都算係奇蹟
球員整體質素唔算高
但鬥志同抗壓能力都好強
LbJ相同情況既話你覺得會被金塊反cup嗎?快艇7就係7

引用:
原帖由 yelawolf 於 2020-9-17 03:25 AM 發表

LbJ相同情況既話你覺得會被金塊反cup嗎?快艇7就係7
占屎既話
一係有明星隊友支撐住, 根本唔會有咁既機會, 隊友會攪掂晒
一係無明星隊友, 連PLAYOFF都入唔到
所以唔會有咁既問題

引用:
原帖由 糖滷鴨比飯 於 2020-9-17 01:47 AM 發表

都算係奇蹟
球員整體質素唔算高
但鬥志同抗壓能力都好強
至少要擊敗湖人才算成功

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zzza 於 2020-9-17 04:26 AM 發表

占屎既話
所以唔會有咁既問題
哈哈! 咁kL pg 又唔係明星球員咩,最強鋒線,輸就輸 又關湖人咩事,game7未節兩個都0分,你諗野都幾搞笑:p

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zzza 於 2020-9-17 04:26 AM 發表

占屎既話
所以唔會有咁既問題
你嘅意思即係話KL唔係明星啦你大獲了,呢度好多KL迷

回覆 引用 TOP

因為大飛有個強光燈神

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

其實係大飛兩巨,兩最佳第六人表現水準之下,加上個無能領隊

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

湖人領隊Vogel有料,季初美媒一面倒話大飛板凳有幾強,湖人有幾差,但一路以來,都是湖人表現比大飛好

回覆 引用 TOP

金塊贏氣勢贏決心
但對湖都係下風
致命傷係油雞foul trouble或少傷就收硬皮
太倚賴佢做發動點麥七都要佢做
27號仔爆珠唔爆得幾耐
朗度經驗好好大機會守到佢
湖人七三波
仲未計以逸待勞嘅優勢
同板凳深度
x factor湖都多幾個
你話對熱火塞軍都仲五五波
除非傷左LBJ
唔係西冠機會真係好微

回覆 引用 TOP

金塊板凳確是比較弱

我們是笑燈神

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-9-17 10:58 AM 發表

金塊板凳確是比較弱
Michael Porter 強過哂湖人板凳

回覆 引用 TOP

唔明點解Porter 落埸時間咁少, 真係諗住食硬Clippers?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]