• 瀏覽: 31,297
  • 回覆: 119
本主題由 sonicjet 於 2020-9-17 12:53 PM 合併
有啲失望

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
碟版 :                                            數碼版 :
$499.99 美金                              $399.99 美金
$49,980 日元                              $39,980 日元

11月12 日首發 :
日本, 美國, 加拿大, 墨西哥, 澳洲, 紐西蘭和南韓  ( 冇香港同台灣份 )

11 月 19 日 其它地區發售....

跟機首發遊戲 :
Astros Playroom
Demon's Souls
Destruction AllStars
Marvel's Spider-Man: Miles Morales
Marvel's Spider-Man: Mile Morales Ultimate Edition
Sackboy A Big Adventure

天真追我所追............

回覆 引用 TOP

有碟版 約$3,867.20
無碟版 約$3,092.21

回覆 引用 TOP

同大陸睇齊

回覆 引用 TOP

12號無得玩

回覆 引用 TOP

記憶中PS首發一向都無香港份,要跟台灣

引用:
原帖由 cc4321 於 2020-9-17 08:15 AM 發表

記憶中PS首發一向都無香港份,要跟台灣
Ps4唔係咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-9-17 07:52 AM 發表

有碟版 約$3,867.20
無碟版 約$3,092.21
買數位版,加埋xsx都唔洗8千

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-17 08:29 AM 發表

買數位版,加埋xsx都唔洗8千
抵玩既,不過食硬炒價

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-9-17 08:30 AM 發表

抵玩既,不過食硬炒價
炒價就唔買住,玩xsx先
等佢接受預訂

回覆 引用 TOP

出返堆吸引既GAME先考慮,又或者佢可以下行我手頭上玩緊既幾隻GAME先考慮,否則真係買部機返黎擺咩。除非屋企無遊戲機或做KOL又另計。

引用:
原帖由 全力蛋散 於 2020-9-17 08:42 AM 發表

出返堆吸引既GAME先考慮,又或者佢可以下行我手頭上玩緊既幾隻GAME先考慮,否則真係買部機返黎擺咩。除非屋企無遊戲機或做KOL又另計。
蜘蛛俠

引用:
原帖由 Aimaeda 於 2020-9-17 08:45 AM 發表

蜘蛛俠
唔會為一隻半隻單機GAME急住出機,除非佢出一隻要連線玩既大作又或者已經有幾隻好玩既就可能會出機。

引用:
原帖由 全力蛋散 於 2020-9-17 09:13 AM 發表

唔會為一隻半隻單機GAME急住出機,除非佢出一隻要連線玩既大作又或者已經有幾隻好玩既就可能會出機。
我玩住等你

回覆 引用 TOP

又要海運店排到焗的樓梯!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]