• 瀏覽: 2,512
  • 回覆: 30
有Danny Green KCP Kuzma 侯活 Mcgee 呢d大垃圾對住全面進化既金塊肯定4:0/4:1收工返屋企

LAC 連西決都過唔到...哈  
湖人贏唔贏都到佐西決~~~~

燈神來了

回覆 引用 TOP

小你,贏了你隊潛艇,又話人哋係進化版。樓主你收皮啦,咪燈死埋金塊。
今年湖人、金塊都打得唔錯,有好波睇就得,邊隊贏都冇所謂。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MY28 於 2020-9-17 08:26 AM 發表

有Danny Green KCP Kuzma 侯活 Mcgee 呢d大垃圾對住全面進化既金塊肯定4:0/4:1收工返屋企
金塊幾時強化咗?
求你唔好燈死金塊啦!

回覆 引用 TOP

起碼強過瘋狗,掃帚,這些垃圾。

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MY28 於 17/9/2020 08:26 發表

講返大飛點解會連輸三場啦,就係畀你強光燈射死咗

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MY28 於 2020-9-17 08:26 AM 發表

有你呢句, 湖人穩陣喇

回覆 引用 TOP

我覺得樓主又點誇張,湖人優點在經驗,陣中有多名季後賽老手
金塊勝在年輕,但關鍵球處理未必好,加上兩次搶7,體力未必夠

引用:
原帖由 海邊肥樓奴 於 2020-9-17 12:07 PM 發表

我覺得樓主又點誇張,湖人優點在經驗,陣中有多名季後賽老手
金塊勝在年輕,但關鍵球處理未必好,加上兩次搶7,體力未必夠
教練金塊完勝喇

樓主同某條走數魚真係好似 而且面皮一樣咁厚  上一分鐘話完金塊垃圾 下分鐘就話超進化金塊 難看死了

引用:

上圈先話金塊垃圾依家又話湖人、咁邊隊垃圾啲
定係西決去堆填區打

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wai2408 於 2020-9-17 12:59 PM 發表

樓主同某條走數魚真係好似 而且面皮一樣咁厚  上一分鐘話完金塊垃圾 下分鐘就話超進化金塊 難看死了
曲到盡頭就是圓
最後都要燈金塊、都話佢係尖粉啦

回覆 引用 TOP

比賽估計很焦灼

回覆 引用 TOP

咦, "易發" 兄返來喇, 以為"易發"兄會跟快艇一起變潛艇添, 好嘢, 有鬥心.
話時話, Nuggets 都好似"易發"兄咁有鬥心架, 睇好佢地星期六會打場好波, 請"易發"兄到時再出帖嘞喎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]