• 瀏覽: 2,456
  • 回覆: 40
本主題由 藍色的雨傘 於 2020-9-17 08:58 PM 移動

屌!!!66,黑十,盲十就咁能多人討論

回覆 引用 TOP

呢隻有冇呀???

唉,大路D呢???

回覆 引用 TOP

算鬼數啦,呢度係地產版2.0,10有8都係憎人富貴嫌人貧,唔會有人正正經經討論的錶架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dogg6677 於 2020-9-17 03:03 PM 發表

呢隻假架!!唔好玩啦!!

引用:
原帖由 ATA6038 於 2020-9-17 05:02 PM 發表

呢隻假架!!唔好玩啦!!
呢隻又未算假,不過是由原裝錶再摩改,㗎仔潮人小眾玩物!

我就cheap好多喇,不過咁,相信行哂成嗰地球嘅拍賣會,錶販,都好難有咁多件,勞力士?
好濕碎啫

PM G5 1.8G DP with 4G ram, ATI x800XT 256m Mac Edition
(using)
17" imac G5 with i-sight
PM G4 MDD 1.25G DP & 1G DP(2 sets)
ibook G4 1.2G 1.25G ram and 120G hdd
iphone 2G 8Gb
iphone 3GS 16Gb
玩錶?曬身家最無謂,正所謂人外有人,天外有天
我玩依d玩具最緊要係 陶冶性情,有同好的話就會 把酒言歡,促膝長談,郁d就好似玩showhand,邊係高手所為吖?

PM G5 1.8G DP with 4G ram, ATI x800XT 256m Mac Edition
(using)
PM G4 MDD 1.25G DP & 1G DP(2 sets)
ibook G4 1.2G 1.25G ram and 120G hdd
引用:
原帖由 太空 於 2020-9-17 17:41 發表

你問吓李+成帶嘜!
佢戴乜關我鬼事咩
世界首富戴隻錶,唔會一日多兩個鐘頭啩
況且幾貴嘅錶,話之係乜嘢材料製造,甚麼名師設計,都係一隻睇時間嘅工具啫
玩樂的話,咁就要講修養喇

(using)
樓主講隻錶,就算有$都未必即時有現貨,都係要排隊先有👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2020-9-17 05:17 PM 發表

呢隻又未算假,不過是由原裝錶再摩改,㗎仔潮人小眾玩物!
個皇冠唔似真!!
樓主d相係個mon影出黎!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]