• 瀏覽: 18,331
  • 回覆: 127

應屆香港小姐冠軍謝嘉怡(Lisa)當選半個月即迎來首份工作,為地產商住宅項目拍宣傳片。

Lisa面對鏡頭時表現非常自然,相信在參選期間訓練有素,她坦言每次出鏡都信心倍增。首次獨挑大旗,她直言非常緊張,雖然拍攝合共花了十多小時,但Lisa毫無怨言,非常專業。

利害

熱賣及精選
有無違反港姐合約??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-9-17 03:58 PM 發表

有無違反港姐合約??
TVB接,扣起佣金有問題?

Don't bother people for help without first trying to solve the problem yourself.

引用:
原帖由 awongyuk 於 2020-9-17 04:18 PM 發表

TVB接,扣起佣金有問題?
唔係話, 冠軍首年係做“親善大使”, 唔做商業活動咩?乜TVB窮到, 要推個港姐出嚟賣藝養家?!

香港小姐冠軍冇香港樣講野唔正真失望,識人有後台贏L曬

引用:
原帖由 剎蝗萬歲 於 2020-9-17 04:39 PM 發表

香港小姐冠軍冇香港樣講野唔正真失望,識人有後台贏L曬
我唔信肥媽禁有力叻;都要Lisa本身有條件, 先上到位既~

引用:
原帖由 石川子 於 2020-9-17 04:08 PM 發表

五十年來最美香港小姐。
寫小左幾隻字,係最似美國人的港姐

係幾靚女,混血兒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-9-17 04:26 PM 發表

唔係話, 冠軍首年係做“親善大使”, 唔做商業活動咩?乜TVB窮到, 要推個港姐出嚟賣藝養家?!
疫情問題,親咩善呀!

Don't bother people for help without first trying to solve the problem yourself.

港姐我都系偏愛純中國血統, 黃嘉雯呢D先有東方美.

引用:
原帖由 Frontcrawl 於 2020-9-17 04:45 PM 發表

寫小左幾隻字,係最似美國人的港姐
似印度人多啲

死藍絲。

支持鬼妹仔 好可愛

[size=1.5]YO !!

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]