• 瀏覽: 1,975
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
Well, 上人哋 home, 本來賓賓 cook,點知屋主無哩頭叫咗我整。。。

Well, 咁就叫賓賓look實, 下次佢要識整
Well, 有人話食到新寧(豉油西餐)嘅影子,but點解唔係法國 fine dining嘅影子呢?!師父!I fail you!!!

Well, 煮嘅 is黑椒汁炒牛肉,如果有埋鐵板上就 perfect啦!

永遠懷念貓貓 20110112 咪咪 20200413

唏噓嘅廚房佬 孤獨嘅美食家 冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
熱賣及精選
引用:
原帖由 newcome 於 2020-9-17 09:50 PM 發表

Well, 上人哋 home, 本來bun bun整,無尼頭叫咗我整

Well, 有人話食到新寧嘅影子,but點解唔係法菜 fine dining嘅影子呢?!

Well, is黑椒汁炒牛肉,如果有埋鐵板上就 perfect啦!
...
Lea & Perrins

引用:
原帖由 MakybeDiva 於 2020-9-17 10:04 PM 發表

Lea & Perrins
好眼力! 其中一個秘密🤫

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
送到上門唔搵你煮咪嘥咗

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2020-9-17 11:27 PM 發表

送到上門唔搵你煮咪嘥咗
屋主要教個賓賓😅

回覆 引用 TOP

多洋蔥正

引用:
原帖由 newcome 於 2020-9-17 10:05 PM 發表

好眼力! 其中一個秘密🤫
雞粉

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-9-18 12:11 AM 發表

多洋蔥正
本來賓賓準備左半個, 我加多一個

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-9-18 01:07 AM 發表

雞粉
少少啫

回覆 引用 TOP

正呀

回覆 引用 TOP

多洋蔥😋

引用:
原帖由 newcome 於 2020-9-17 09:50 PM 發表

Well, 上人哋 home, 本來賓賓 cook,點知屋主無哩頭叫咗我整。。。

Well, 咁就叫賓賓look實, 下次佢要識整
Well, 有人話食到新寧(豉油西餐)嘅影子,but點解唔係法國 fine dining嘅影子呢?!師父!I fail you!!!

Well, 煮嘅 is黑椒汁炒牛肉,如果有埋鐵板上就 perfect啦!
...
法國的應只有6條洋蔥加3條牛肉🤭🤭

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2020-9-18 01:07 AM 發表

雞粉
Disciples Escoffier 戲服

引用:
原帖由 MakybeDiva 於 2020-9-18 09:03 AM 發表

Disciples Escoffier 戲服
冇呀冇呀,上去食餐便飯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-9-18 07:47 AM 發表

法國的應只有6條洋蔥加3條牛肉🤭🤭
You are absolutely right!!!!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]