• 瀏覽: 1,693
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
有個frd半年前問我拎agent電話,依家仲見佢零晨2點未訓 (2點仲覆我msg真搞笑) ,早上11點幾先起身

有個就舊同事,我今日下午出街時竟然見到佢好hae咁行過... (本來想行過去say個hi: 乜咁啱,你又失業牙?😂)

仲有一批公司同事一齊被迫resign

(係我冇問既情況下已經知有咁多)

熱賣及精選
零售業嗎?

引用:
原帖由 LU001 於 2020-9-17 10:56 PM 發表

零售業嗎?
金融……

引用:
原帖由 poopoodle 於 2020-9-17 11:06 PM 發表

金融……
嘩, 銀行燉冬菇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 poopoodle 於 2020-9-17 10:02 PM 發表

有個frd半年前問我拎agent電話,依家仲見佢零晨2點未訓 (2點仲覆我msg真搞笑) ,早上11點幾先起身

有個就舊同事,我今日下午出街時竟然見到佢好hae咁行過... (本來想行過去say個hi: 乜咁啱,你又失業牙?😂)

(係我冇問既情況下已經知有咁多) ...
做地盤啦

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2020-9-17 11:55 PM 發表

做地盤啦
成日話做地盤
而家話做就有得做咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 poopoodle 於 2020-9-17 10:02 PM 發表

(係我冇問既情況下已經知有咁多) ...
我見你都唔係好得過人哋幾多,都係五十步笑百步,起碼你凌晨兩點幾都仲覆msg
下午出街見到個舊同事好hae咁行過,想請教下可以點樣好Pro咁行呢?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]