• 瀏覽: 1,862
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
東張西望 「黑白無常」出沒九龍嚇親街坊 行蹤神秘採訪失敗?!

https://m.youtube.com/watch?v=MraisTT4rTM&t=183s

東張西望真係好廢,無頭無尾無料都播出街做專題,仲要不斷宣傳,結果冇料到,仲要跟跟下跟甩左,著到甘易認都跟甩,笑死人!廢到一個點!問D問題無養份,又廢又柒,係咪有咩特別訴求都問得出,真係打左格都遮掩唔到陣柒味進入香討影片區

附件

56B1D7D7-8B6D-405E-930E-C96A0D6B4C2E.png(1.32 MB)

2020-9-18 06:15 AM

72FCB299-A52C-4F69-8DEC-E112842BA3CB.png(1.26 MB)

30305618-0294-4DD0-833B-DBAFEF4CAB13.png(1.27 MB)

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
真係好無謂,冇野好拍,唔好攪人地啦!
其實佢又無影響人,我覺得佢係善意嘅,只係作出無形嘅控訴 ,成日係到小題大做,男MC問埋D白痴問題,試問邊個人會大熱天時著成咁 ?唔通玩cosplayer,行fashion show咩!

回覆 引用 TOP

竟然咁樣笑人地,  呢D乜野採訪手法?   垃圾節目摺埋佢喇

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
我響觀塘見過呢個怪人,係幾得人驚,途人彈開,幾耐人尋味。
我諗想等觀眾報料,睇下有乜進展。

引用:
原帖由 ee333ee 於 2020-9-18 10:15 AM 發表

我響觀塘見過呢個怪人,係幾得人驚,途人彈開,幾耐人尋味。
我諗想等觀眾報料,睇下有乜進展。
全港有咁多怪人, 係咪要逐個去訪問/煩住人地 ?

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
不如直接問,妳係咪黃曱甴?

回覆 引用 TOP

個人唔出聲唔回應,唔通捉住佢唔比佢走,
啲反TVB怪都幾有趣,有新報導,報導左,係都要作啲野去插下,
進步下啦小黃人

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^

回覆 引用 TOP

唔知想講乜

回覆 引用 TOP

有乜問題? 果十二瞞逃既家人都係咁打扮

回覆 引用 TOP

點解拍野要笑人?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-9-18 10:21 AM 發表

全港有咁多怪人, 係咪要逐個去訪問/煩住人地 ?
嗰個人搞到咁樣,相信佢自己都被人煩過不少啦。正正常常唔得嘅,可能今次大曝光後,衣著會正常番呢。

回覆 引用 TOP

尋日小朋友開學買校服都講咗成10分鐘

回覆 引用 TOP

報到嘢就話啫~
乜L都冇都好意思播出街
咁易認都跟得甩?
咁L大支旗點會消失得無影無蹤~?
真係(專業)~
然後比觀眾嘅答案就係冇結論~
咁又不停預告等人鬼咁期待~
結果⋯
Ttb D嘢就係咁的~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-9-18 09:23 AM 發表

竟然咁樣笑人地,  呢D乜野採訪手法?   垃圾節目摺埋佢喇
認同,真係好無謂,又唔係影響到人,個MC講到人哋好似女鬼咁,又話人恐怖又嚇親街坊, 坐喺度都俾你講到好似鬼上身咁!
專係欺負弱小,真正影響社會民生嘅事又唔去報道,依加啲專題越嚟越冇意義亦都冇價值!

回覆 引用 TOP

睇呢個人步姿,應該係後生既人。人地冇搞路人,買野又有俾錢,佢地冇必要去搞人。

主題標籤 #東張西望
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]