• 瀏覽: 1,659
  • 回覆: 20

附件

20200918_084312.jpg(307.03 KB)

2020-9-18 08:48 AM

熱賣及精選
引用:
原帖由 VC6618 於 2020-9-18 08:48 AM 發表

今朝經駿業里天橋時,又見有扶手電梯被撳停,相信有公務員希望撳停扶手電梯後就可以禁止我返觀塘區。
又關公務員事?按黃畜曱甴的往績,相信係曱甴做

回覆 引用 TOP

部電梯同你個腦一9樣……壞9咗!

回覆 引用 TOP

投訴政府啦!喺另一邊整條樓梯,行上去冇咁嬲。

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 VC6618 於 2020-9-18 08:48 AM 發表

今朝經駿業里天橋時,又見有扶手電梯被撳停,相信有公務員希望撳停扶手電梯後就可以禁止我返觀塘區。
唔明你 up 乜

回覆 引用 TOP

一嚿嚿唔明,做咩有公務員㩒停扶手電梯可以阻止你返觀塘區?

講緊咩?

回覆 引用 TOP

係小朋友多腳當玩,咪會停左囉...

只愛看AhSa

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 VC6618 於 2020-9-20 11:44 PM 發表

等扶手電梯耐左>遲到>被人炒
哦原來咁,咁你係咪真係遲到?

回覆 引用 TOP

機械壞好正常
重點沒人受傷或影響安全

回覆 引用 TOP

引用:

應該係

除非唔係

咁都比你諗到

引用:

肥信咁多年依然無人阻止到在觀塘返工,冇事㗎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 VC6618 於 2020-9-21 11:30 AM 發表

常識而已

最叻你

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]