• 瀏覽: 13,988
  • 回覆: 207
個仔用寸態度教訓阿爸,教壞年青人,不尊重長輩,令我想起上年新聞見到好多不快既事。
大家有無同感除左罷食佢,仲想投訴大班?

熱賣及精選
引用:
原帖由 臭作2006 於 2020-9-18 06:23 PM 發表

個仔用寸態度教訓阿爸,教壞年青人,不尊重長輩,令我想起上年新聞見到好多不快既事。
有無人都有同感?

我是傳說中的臭作~但我不是校工
黃牌
What do u expect?

引用:
原帖由 富甲8方 於 2020-9-18 07:54 PM 發表

黃牌
個廣告好令人討厭

黃到超曬班

引用:
原帖由 富甲8方 於 2020-9-18 07:54 PM 發表

黃牌
個廣告好令人討厭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 垃圾草油 於 2020-9-18 08:03 PM 發表

黃到超曬班
係,黃到變屎色

回覆 引用 TOP

黃絲黑心食品

引用:
原帖由 流西水股 於 2020-9-18 08:18 PM 發表

黃絲黑心食品
有無人知點樣用不同方法向相關部門投訴?廣告令我不安,個月餅都應該令人難受

大班嘅廣告一向低級趣味,公司admin買送客月餅都唔敢買大班,話會影衰公司。

引用:
原帖由 Felix$$$ 於 2020-9-18 09:14 PM 發表

大班嘅廣告一向低級趣味,公司admin買送客月餅都唔敢買大班,話會影衰公司。
係,呢間公司最好快快執左佢

引用:
原帖由 臭作2006 於 2020-9-18 06:23 PM 發表

我終於看了,都無乜嘢。

反而有個廣告更恐怖,就係

『C王通渠佬可以有效XX新冠XX』

搞到我一聽到,就好驚喜,以為有邊隻產品咁犀利的。

點知,原來並不是for人類使用。

以上,由於事隔己久,

已不能確定廣告中,使用了甚麼文字,只能用X來表示。

🤣😂😆🍜🥣🍧🍨🥧🎂🍫🍬🍭🍡🍯🍮
▶️買膠紙,我只買中國的3M,因為其他的用唔到。
引用:
原帖由 黃金工程 於 2020-9-19 02:00 AM 發表

我終於看了,都無乜嘢。

反而有個廣告更恐怖,就係XXXXX可以有XX新冠XX
你應該搭錯左線,無人知你講個廣告係乜,但都多謝你幫手推post

引用:
原帖由 臭作2006 於 2020-9-19 02:04 AM 發表

你應該搭錯左線,無人知你講個廣告係乜,但都多謝你幫手推post
你係咪裝咗APP?
我都未打好,仲起緊稿,你就秒回?

回覆 引用 TOP

覺唔覺D數字出現得好巧合?

1111 401

1617 1677

13 133

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右