• 瀏覽: 11,001
  • 回覆: 85

點落井下石先⋯⋯ 我都失業, 身邊識左超過廿年嘅朋友問候都無一句。 係咁架喇。

平時稱兄道弟, 一唔掂雞飛狗走。

引用:
原帖由 DOT 於 2020-9-19 08:55 PM 發表

平時稱兄道弟, 一唔掂雞飛狗走。
人性呀

回覆 引用 TOP

應該值得慶幸 因為上年你支持既黑暴 既攬炒成功左

失業搵唔到工自僱自力更生
比人睇死
人包括屋企人,親人,朋友,舊同事

回覆 引用 TOP

淨係寄望政府派錢自己乜都唔做有邊個幫到你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 limax 於 2020-9-19 10:27 PM 發表

應該值得慶幸 因為上年你支持既黑暴 既攬炒成功左
支持那些黑暴攬炒, 現在失業是應該,抵死的。但呢班yc給人炒,應該開心,心願達成。

引用:
原帖由 silver921 於 2020-9-20 08:29 AM 發表

支持那些黑暴攬炒, 現在失業是應該,抵死的。但呢班yc給人炒,應該開心,心願達成。
特別參與暴徒罷工,支持阻路,支持燒車既黃人,低死

香港實況

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Losers309 於 2020-9-19 07:55 PM 發表

點落井下石先⋯⋯ 我都失業, 身邊識左超過廿年嘅朋友問候都無一句。 係咁架喇。
問候怕你唔鍾意呢。我有forward d政府工招聘add比舊同事,人地話人工少。咁同以前大公司做SM緊少好多,尤其是starting。咁佢繼續坐囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 silver921 於 2020-9-20 08:29 AM 發表

請問你係咪 奶共  職業手稿 🤭

引用:
原帖由 愛香港愛和平 於 2020-9-20 09:06 AM 發表

特別參與暴徒罷工,支持阻路,支持燒車既黃人,低死
絕對是,那些黃人,現在見到他們,我心中還有嬲,他們用錢吹幾句便推青年去死,青年犯法捉到要負責任,但那堆yc賤人繼續不關自己事去閒聊生活。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2012haha 於 2020-9-20 10:51 AM 發表

請問你係咪 奶共  職業手稿 🤭
你是奶美英的中國人樣子而是帶有美狗腦的反中攪手?

回覆 引用 TOP

引用:

睇下仲有邊個撲街可以大大聲講我要“濫剿”啊?!

果班不食人間煙火既學牲係畜生,渠地而家搵唔到工啦,連罷工既機會都沒啊…………

果班國泰飛雞,就來日日被罷工,唸起都開心,你地班撲街都有今日啦…………

成日我要咩我要咩,
完全活係自己理想入面,
唔理會實際現實世界,
成班長唔大既港童……

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]