• 瀏覽: 11,137
  • 回覆: 68
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-9-20 09:05 PM 發表

恭喜tvb又帶起王浩信!viutv 開電視做到嗎?
@yariscross       絕世靚抽!
ViuTV《熟女強人》胡杏兒 , 沈卓盈 , 陸詩韻 , 都係無綫過檔ViuTV  ,
好多無綫藝人都去咗ViuTV , 如果無綫係好嘅就唔會咁多人過檔啦
但係ViuTV過檔無綫得好少

熱賣及精選
cammi 都食嘅人
算數吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清晨強勁的回覆 於 2020-9-21 04:17 AM 發表

ViuTV《熟女強人》胡杏兒 , 沈卓盈 , 陸詩韻 , 都係無綫過檔ViuTV  ,
好多無綫藝人都去咗ViuTV , 如果無綫係好嘅就唔會咁多人過檔啦
但係ViuTV過檔無綫得好少 ...
去無綫難過去妖幾千倍喎,
想過無綫,人地肯收先算啦!
冇係無線做過,胡杏兒等人等如垃圾

引用:
原帖由 big820038 於 2020-9-20 02:39 PM 發表

好聽過原唱.
真係聽過伊麵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 big820038 於 2020-9-20 02:39 PM 發表

好聽過原唱.
無經歷過90年代既唔會明。

回覆 引用 TOP

講起呢隻歌尋日有一單好好笑嘅嘢,有班廢青係街頭賣唱呢一隻歌但係唱得好撚難聽,當其時係夜晚突然間唔知邊個大叫你哋盡快入正題啦仆街你哋都係想唱榮光嗻吊你老母,當時我喺現場都忍唔住笑撚咗出嚟。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 反對無理禁言 於 2020-9-20 01:09 PM 發表

肥媽有話兒MV超過296萬點擊

https://www.youtube.com/watch?v=nHzXk5bPmrQ&feature=emb_logo
肥媽歷來最高收聽率金曲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jandm 於 2020-9-21 08:03 AM 發表

去無綫難過去妖幾千倍喎,
想過無綫,人地肯收先算啦!
冇係無線做過,胡杏兒等人等如垃圾
但係無綫人工低過ViuTV同香港開電視 , 仲要偏幫黑警 , 正常都唔想入無綫啦

引用:
原帖由 清晨強勁的回覆 於 2020-9-21 01:20 PM 發表

但係無綫人工低過ViuTV同香港開電視 , 仲要偏幫黑警 , 正常都唔想入無綫啦
殺人放火係正常嘅咪入妖台囉,冇話唔得嘅

回覆 引用 TOP

👍🏻👍🏻👍🏻

回覆 引用 TOP

ViuTV 應該搵細So拍真人Show啱佢台風

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 反對無理禁言 於 2020-9-20 01:11 PM 發表

《虛作無聲》MV超過219萬點擊

https://www.youtube.com/watch?v=imjZ7aHZRuY&feature=emb_logo
騎劫樓主嘅post

回覆 引用 TOP

好聽過原唱

never say never.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]