• 瀏覽: 1,229
  • 回覆: 7
我會坐車全程錄影,
有時在青馬收費廣場拿儍瓜機影相,影這些龍運巴士.

最近都坐了差不多$1000 牛河,如果龍運整月票就好了!

摢知,會在今年聖誕節前後開通赤屯海底隧道,
屆時再也看不到這些屯天元﹑上粉巴士線了

附件

5962FBCE-ABD4-4C36-BE5C-3E010F7F4097.jpeg(222.92 KB)

2020-9-22 01:10 AM

A1E42572-F6BD-4347-99B6-88398B183CFC.jpeg(284.32 KB)

ADA7D004-4DEA-4302-90DE-78CB0AE9CD94.jpeg(251.82 KB)

BFB51E03-10A6-4B23-89FB-2FF11D1ACAEB.jpeg(331.27 KB)

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
上粉巴士線唔會改住
樓主既影相技術幾「高質」下

引用:
原帖由 TL1596 於 2020-9-22 10:41 AM 發表

上粉巴士線唔會改住
樓主既影相技術幾「高質」下
這是手機 拍的

回覆 引用 TOP

囉政府交通津貼去遊河🤣🤣🤣🤣,慳返好多

大把其他路線行青馬,欖隧,北大公路,唔一定要刻意搭屯元天龍運線

引用:
原帖由 SmallFish630 於 2020-9-23 11:58 AM 發表

大把其他路線行青馬,欖隧,北大公路,唔一定要刻意搭屯元天龍運線
赤鱲角至屯門隧道 通車後
這些屯元天、上水粉嶺就會改行新路😑😑😑

快成為絕景

引用:
原帖由 KZ1269 於 2020-9-23 11:02 AM 發表

囉政府交通津貼去遊河🤣🤣🤣🤣,慳返好多
坐夠二百蚊之後 就有得clam 33%🤪🤪🤪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 S兄 於 2020-9-23 12:51 PM 發表

赤鱲角至屯門隧道 通車後
這些屯元天、上水粉嶺就會改行新路😑😑😑

快成為絕景
上水粉嶺甚麼元朗市中心有保留,怕塞屯公應該行返舊路

回覆 引用 TOP