• 瀏覽: 968
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
舊舖出post(contract一年)請人, 請左一年都未請到。要求一年經驗,而要well communication and sensitive to data, proactive同detail-orienty.
真係好想知出幾錢請人?$12000, $15000定$18000 😆🤭
成條team, 果d野無人識做同無人識得教人做,點叫人deliver?!

熱賣及精選
9000得啦

引用:
原帖由 yuk777044 於 2020-9-22 09:50 AM 發表

9000得啦
俾夠9500幫我搵個及格的,謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-22 02:04 AM 發表

舊舖出post(contract一年)請人, 請左一年都未請到。要求一年經驗,而要well communication and sensitive to data, proactive同detail-orienty.
真係好想知出幾錢請人?$12000, $15000定$18000 😆🤭
成條team, 果d野無人識做同無人識得教人做,點叫人deliver?! ...
係你舊公司,但你而家已經出咗嚟搵到野做?

引用:
原帖由 1993nice 於 2020-9-26 10:49 PM 發表

係你舊公司,但你而家已經出咗嚟搵到野做?
yes

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-26 11:05 PM 發表

yes
佢而家比嘅人工多過你以前做嘅時間?

引用:
原帖由 1993nice 於 2020-9-26 11:07 PM 發表

佢而家比嘅人工多過你以前做嘅時間?
唔好意思,唔明你問乜。人工同時間唔同單位,不能比較

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-26 11:09 PM 發表

唔好意思,唔明你問乜。人工同時間唔同單位,不能比較
即係佢而家請嗰個職位,係咪俾你以前幫佢打工嘅時候人工高左?

引用:
原帖由 1993nice 於 2020-9-26 11:10 PM 發表

即係佢而家請嗰個職位,係咪俾你以前幫佢打工嘅時候人工高左?
我唔知,亦都無可能知;照邏輯推論,只會低一節,因職級低左

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-26 11:12 PM 發表

我唔知,亦都無可能知;照邏輯推論,只會低一節,因職級低左
你上邊係咪話$9500?

引用:
原帖由 1993nice 於 2020-9-26 11:13 PM 發表

你上邊係咪話$9500?
係有師兄話$9000搵到well communication and sensitive to data, proactive同detail-orienty,我話俾多500

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-26 11:16 PM 發表

係有師兄話$9000搵到well communication and sensitive to data, proactive同detail-orienty,我話俾多500
咁低人工叫人點生活呢?

引用:
原帖由 1993nice 於 2020-9-26 11:16 PM 發表

咁低人工叫人點生活呢?
唔知舊舖出幾錢請人喇。

引用:
原帖由 海邊委屈的手袋 於 2020-9-26 11:18 PM 發表

唔知舊舖出幾錢請人喇。
你依家已經去另外一間公司高人工過佢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]