• 瀏覽: 25,169
  • 回覆: 263
估唔到TVB 已經大膽到咁樣

怎知昨晚J2台播出的旅遊節目又出事,今次在節目中更打正名號出現「共匪餅」的嘲諷字眼,網民認為大台要炒高層以示清白。

https://hk.appledaily.com/entertainment/20200923/ORFYIBSW4ZDDLL5XNTXPZ2VYSM/?utm_campaign=hkad_social_appledailyent&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=link_post&fbclid=IwAR3iyNlMMYL_npeQAd14rJxUEOMC_T43pEW7Ym9ksfr_pDetmihwmWV6BoA

熱賣及精選
tbb正漢奸,成日去台灣拍旅遊節目,唔返國內拍

報上微博

呢樣唔拍得, 個樣唔拍得, 執左TVB以後只播央視啦!!!
玻璃心即係玻璃心!!!

不錯 間中扮下open

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ccl80 於 2020-9-23 03:03 PM 發表

tbb正漢奸,成日去台灣拍旅遊節目,唔返國內拍
理由好簡單,呆灣,好快將會成為永遠的回憶。就讓他們把握最后機會吧。

TVB根本就係黃

引用:
原帖由 cckits 於 2020-9-23 04:12 PM 發表

玻璃心即係玻璃心!!!
自我審查好嚴重, 無計啦, 樣樣都話有問題
難怪有名俾你叫XX 餅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ac_cml 於 2020-9-23 02:56 PM 發表

估唔到TVB 已經大膽到咁樣

怎知昨晚J2台播出的旅遊節目又出事,今次在節目中更打正名號出現「共匪餅」的嘲諷字眼,網民認為大台要炒高層以示清白。

https://hk.appledaily.com/entertainment/20200923/ORFYIBSW4ZDDLL5XNTXPZ2VYSM/?utm_campaign=h ...
有無得 BB channel 訂幾箱來港賣?

回覆 引用 TOP

唔好對句入位,跟本就唔關事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ono119394 於 2020-9-23 04:17 PM 發表

理由好簡單,呆灣,好快將會成為永遠的回憶。就讓他們把握最后機會吧。
係喎,阿爺話2020年武統呆灣,得番幾個月時間

叫無綫去台灣拍下試食瘦肉精豬肉啦,香港同大陸都無得食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cckits 於 23/9/2020 16:12 發表

玻璃心即係玻璃心!!!
你唔見無線劇集或節目,打蒙某D野咩!無比錢無線唔會播出街!今次導演別有用心!

回覆 引用 TOP

TBB 話你的黃狗正低B仔, 氹吓你就以為好黃,唔係點會有的大班收皮月餅猛落廣告呀!私營企業嚟㗎,67!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]