• 瀏覽: 5,230
  • 回覆: 50
如果返工嘅泊車位離開公司要行約8分鐘露天, 你哋會唔會租呀?

精選汽車
引用:
原帖由 ddatabank 於 2020-9-23 03:53 PM 發表

如果返工嘅泊車位離開公司要行約8分鐘露天, 你哋會唔會租呀?
租啦,唔租邊有位

諗兩諗冇埋啦

回覆 引用 TOP

多謝回覆。我係諗緊行八分鐘露天會唔會好遠呀?因為我以前都係用公司大廈的停車場。

大廈大業主賣曬所有車位唔再散租, 點知新業主要加兩成租金有多。

引用:
原帖由 ddatabank 於 2020-9-23 04:18 PM 發表

多謝回覆。我係諗緊行八分鐘露天會唔會好遠呀?因為我以前都係用公司大廈的停車場。

大廈大業主賣曬所有車位唔再散租, 點知新業主要加兩成租金有多。 ...
你計咗數啦
咪就係8 分鐘遠囉
唔想行比貴租囉
平就行8 分鐘

你依家係無位

回覆 引用 TOP

每日行來回八分鐘露天, 一個月就可以慳返大約二千蚊停車場錢。畀你哋點揀呀?

引用:
原帖由 ddatabank 於 2020-9-23 04:34 PM 發表

每日行來回八分鐘露天, 一個月就可以慳返大約二千蚊停車場錢。畀你哋點揀呀?
睇你搵幾多支出幾多囉
大把錢唔介意梗係唔行
普通人要錢囉行一陣健康d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ddatabank 於 23-9-2020 16:34 發表

8分鐘露天其實無乜所謂..我平時泊完車返公司都要10分鐘以上..
無計架..平好多嘛...

行不改名,坐不改姓,呂小布!

回覆 引用 TOP

行8分鐘,猛太陽同落大雨就知辛苦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ddatabank 於 2020-9-23 04:34 PM 發表

咁 吾揸車 ... 租少個位,日日 的士來回 ... 又要幾錢

我的世界:
鐘錶網

回覆 引用 TOP

引用:

呢排日日有雨 都幾金下

回覆 引用 TOP

睇吓自己肚腩有多大,心血管血壓有多高,考慮吓冇咗8分鐘食早餐夠唔夠時間與興奮同事高譚濶論吹煙DLM9咳7乞嗤傳疫目中無人欺善怕惡~~~ 咁啦!

回覆 引用 TOP

如果加兩成 within $1000.00 以內,豪比佢啦,除番開去每日 (20日算) 都喺多$50.00 到,好過每日來回都要日曬雨淋咁辛苦。

回覆 引用 TOP

如果真的需要肯定要租啊,要不唔方便。

回覆 引用 TOP

引用:

都要諗下價錢,否則會承受唔到

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]