• 瀏覽: 8,463
  • 回覆: 139
  • 追帖: 1
自己圍爐玩顏色革命,分離注意,cut片,作大,抹黑,假新聞,無日無之。慳啲洗啦。

熱賣及精選
引用:
原帖由 紫色字宙 於 2020-9-23 04:17 PM 發表

自己圍爐玩顏色革命,分離注意,cut片,作大,抹黑,假新聞,無日無之。慳啲洗啦。
記協係記者嘅俱樂部、聯誼會, 入會就好似大家去卡拉ok、聯誼會開張會員卡差唔多。

有收美國錢?

引用:
原帖由 simonfdf 於 2020-9-23 04:44 PM 發表

有收美國錢?
https://youtu.be/Mby5RzmpWxE

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2020-9-23 04:17 PM 發表

妓協只係毒果黎打手

妓者是麻製造者之一!!!!

一棍打殘妓協!

妓協委員大部分是毒果僱員

未成年都話喺記者就知有幾撚專業啦

引用:

師兄簡而精 , 講出香港正常人心聲

支持香港警察及港區國安法 , 全力打擊港獨黑暴 !
元朗區香港原居民

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simonfdf 於 2020-9-23 04:44 PM 發表

有收美國錢?
國家民主基金會(英語:National Endowment for Democracy;簡稱:NED)你唔係唔識嘛?之前爆左咁多醜聞

引用:

黑妓之源~DLLM

引用:
原帖由 嫖、賭、飲、吹 於 2020-9-23 04:42 PM 發表

記協係記者嘅俱樂部、聯誼會, 入會就好似大家去卡拉ok、聯誼會開張會員卡差唔多。
根本要立即取締記協,拘控主持人危害國家安全。

引用:

呢班冚家鏟唔整頓唔取締都會繼續造新聞呃鳩人!!!!
香港最衰仲有一大堆蠢到無輪嘅智障曱甴/愚民去相信去俾錢!

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
主題標籤 #美國
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]