• 瀏覽: 1,725
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1

now

回覆 引用 TOP

精選汽車
我又做第一,炒牌快走啦。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2020-9-23 09:32 PM 發表

我又做第一,炒牌快走啦。
😂

一個落車抄,食哂

回覆 引用 TOP

用走鬼app通知

引用:
原帖由 HKFabio 於 2020-9-24 06:52 AM 發表

用走鬼app通知
叫做走鬼app?

其實佢一落車已經抄
好難走到

回覆 引用 TOP

play store search "走鬼”, 救過我幾次。泊好車用app報位。如果有差人經過抄牌,有其他人用app提,所有泊系附近嘅都會被通知。越多人用越好

引用:
原帖由 HKFabio 於 2020-9-24 12:37 PM 發表

play store search "走鬼”, 救過我幾次。泊好車用app報位。如果有差人經過抄牌,有其他人用app提,所有泊系附近嘅都會被通知。越多人用越好
dl 咗,一陣試吓先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HKFabio 於 2020-9-24 12:37 PM 發表

剛剛試咗,簡單清楚
有趣有趣

回覆 引用 TOP

引用:

揸車揸到好似做賊咁為乜呢

熄燈,鎖門,爆大鑊
有錢養車/玩車, 卻冇錢泊車, 係咩玩法?
(利申: 曾經有車, 但支持唔到個車位, 放棄鳥)

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
引用:
原帖由 captkkk 於 2020-9-24 04:57 PM 發表

有錢養車/玩車, 卻冇錢泊車, 係咩玩法?
(利申: 曾經有車, 但支持唔到個車位, 放棄鳥)
私家車我係認同你所講
但車位不足係事實
搵食車就唔同講法

送件貨幾分鐘,泊停車場
3x 5x 幾蚊半個鐘
會有收入咩?

如果各位私家車都泊合法場區,送貨的不會那麼慘

回覆 引用 TOP

呢個位抵抄啦....兩條線經常剩返一條線行車

引用:
原帖由 bdhsura 於 2020-9-25 05:23 PM 發表

呢個位抵抄啦....兩條線經常剩返一條線行車
泊入面月租三千到尾,比人抄一次半次有賺啦!😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-24 04:40 PM 發表

揸車揸到好似做賊咁為乜呢
全香港車位唔夠系一個事實。我自己因為要去照顧屋企人,舊區根本冇錶位,最近嘅停車場要行10分鐘以上。老人家上上落落行唔到咁遠,泊低架車上樓接佢,之之助助上得輪椅都要半粒鐘。每人各有原因, 唔排除有人想慳,但係呢個唔係唯一原因。

引用:
原帖由 HKFabio 於 2020-9-26 08:32 AM 發表

全香港車位唔夠系一個事實。我自己因為要去照顧屋企人,舊區根本冇錶位,最近嘅停車場要行10分鐘以上。老人家上上落落行唔到咁遠,泊低架車上樓接佢,之之助助上得輪椅都要半粒鐘。每人各有原因, 唔排除有人想慳,但係呢個唔係唯一原因。 ...
係供應不足,亦太多人係任意泊車,果d 好討厭

d 福乖連行人路口都泊埋
輪椅落唔到,全條街又泊滿車,落貨要係路中心

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]