• 瀏覽: 4,144
  • 回覆: 39
  • 追帖: 1
「忙內」,團內最年輕成員,歡迎大家分享討論。
我首先分享幾位最喜歡的。

Nancy(Momoland)

怡人(Everglow)

人善人欺天不欺, 人惡人怕天不怕.
熱賣及精選
員瑛(IZ*ONE)

May(Cherry Bullet)

白知憲(Fromis_9)

Lucy(Weki Meki)

回覆 引用 TOP

恩彬(CLC)

ZoA(Weeekly)

回覆 引用 TOP

真率(April)

汝真(本月少女)

回覆 引用 TOP

叡仁(Lovelyz)

Yeri(Red Velvet)

回覆 引用 TOP

Nancy超靚又有身材

引用:
原帖由 明日紅色世界 於 2020-9-24 07:28 PM 發表

Nancy超靚又有身材
Nancy 身形先健康,好多idol太瘦唔好睇。

引用:
原帖由 szekei 於 2020-9-24 09:53 PM 發表

Nancy 身形先健康,好多idol太瘦唔好睇。
Nature SunShine

引用:
原帖由 szekei 於 2020-9-25 11:41 PM 發表

你又鍾意Sunshine 😆😆😆
我提出渣, 因為我有關注 Nature , 不過我鍾意 Uchae 同 Haru

引用:
原帖由 kitlo0414 於 2020-9-25 11:47 PM 發表

我提出渣, 因為我有關注 Nature , 不過我鍾意 Uchae 同 Haru
https://post-phinf.pstatic.net/MjAyMDA5MjRfMjEy/MDAxNjAwOTEyMTY4NDQ2.SRQQKXHdEZovb9ZRf0XMMP-XqdLjF3QkfKX2WtK9Yesg.ks2J-MkZtocBgAx3uHTbQbcLFMjJF2RqA-UgbB ...
Haru係power dancer 😆😆
佢跳舞叻,又攪笑,係MiSaMo混合體。

引用:
原帖由 szekei 於 2020-9-26 12:39 AM 發表

Haru係power dancer 😆😆
佢跳舞叻,又攪笑,係MiSaMo混合體。
藍字要睇清楚先 load 到你講咩
睇 weekly idol 見到她笑果陣都幾顛

回覆 引用 TOP

青春靚麗

回覆 引用 TOP

佳泫 (Dreamcatcher)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]