• 瀏覽: 1,612
  • 回覆: 9
天氣開始轉涼, 想買件薄地的外套...

這兩三年, 都係著UNIQLO嗰D薄外套, 貪佢平又舒服,
但成日喺街同人撞衫, 著得多好似有D老套...

平時好少行街買衫, 唔係好識D牌子野, 
想買番件有D款的薄外套, 
唔駛太斯文, 但又唔好MK款...

請問有咩推薦?!

BUDGET想$400內

熱賣及精選
你自己鍾意長外套還是短外套,一件衫有時要你睇中啱鍾意貴少少平少少冇所謂㗎。

我只想做一個鍾意食嘅靚女
引用:
原帖由 IQZDS 於 2020-9-25 07:15 PM 發表

你自己鍾意長外套還是短外套,一件衫有時要你睇中啱鍾意貴少少平少少冇所謂㗎。
有咩地方多男裝買?!
有去過ZARA/Pull and Bear睇過, 無乜啱;
niko and... D款係幾靚, 但貴, 同埋好似偏向復古STYLE, model成身配過, 著得靚,  但我自問carry 唔倒, 著上我身都變番老套

bossini Giordano baleno la

外套長短跟身材有關係,個子矮的話選短一點的,可以顯得高

引用:
原帖由 很大風 於 2020-9-27 12:37 AM 發表

有咩地方多男裝買?!
niko and... D款係幾靚, 但貴, 同埋好似偏向復古STYLE, model成身配過, 著得靚,  但我自問carry 唔倒, 著上我身都變番老套 ...
你搵男裝?男裝我就唔係好熟,你可以去馬莎或者G2000都幾好呀。

引用:
原帖由 很大風 於 2020-9-27 12:37 AM 發表

有咩地方多男裝買?!
niko and... D款係幾靚, 但貴, 同埋好似偏向復古STYLE, model成身配過, 著得靚,  但我自問carry 唔倒, 著上我身都變番老套 ...
去A&F搵減價果炸衫

引用:
原帖由 很大風 於 2020-9-24 11:41 PM 發表

天氣開始轉涼, 想買件薄地的外套...

這兩三年, 都係著UNIQLO嗰D薄外套, 貪佢平又舒服,
但成日喺街同人撞衫, 著得多好似有D老套...

平時好少行街買衫, 唔係好識D牌子野, 
想買番件有D款的薄外套, 
唔駛太斯文, 但又唔好MK款...

請問有咩推薦?!

BUDGET想$400內 ...
去行山鋪睇下,不過400應該唔得

Some Some = Handsome
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]