• 瀏覽: 13,072
  • 回覆: 117
  • 追帖: 1
from TVB迷之家
2020年度香港小姐結束後, 8位參選佳麗率先簽約TVB經理人合約:
1) 謝嘉怡 (Lisa) (冠軍, 最上鏡小姐, 海外: 蘇格蘭, 參選號碼: 8號)
2) 陳楨怡 (Celina) (亞軍, 參選號碼: 2號)
3) 鄺美璇 (Maisie) (友誼小姐, 最後5強, 參選號碼: 5號)
4) 陳煦凝 (Amber) (參選號碼: 1號)
5) 麥詩晴 (Ceci) (參選號碼: 7號)
6) 謝恩靈 (Rosanna) (參選號碼: 9號)
7) 張盈悅 (Joyce) (海外: 美國洛杉磯, 22歲, 入圍15強)
8) 羅雪妍 (Uki) (25歲, 入圍12強)

可以去愛回家試下演技

謝恩靈先得18歲 咁後生 不如讀多啲書先啦

引用:
原帖由 stophy 於 2020-9-26 02:43 PM 發表

from TVB迷之家
2020年度香港小姐結束後, 8位參選佳麗率先簽約TVB經理人合約:
1) 謝嘉怡 (Lisa) (冠軍, 最上鏡小姐, 海外: 蘇格蘭, 參選號碼: 8號)
2) 陳楨怡 (Celina) (亞軍, 參選號碼: 2號)
3) 鄺美璇 (Maisie) (友誼小姐, 最後5強, 參選號碼: 5號)
4) 陳煦凝 (Amber) (參選號碼: 1號)
5) 麥詩晴 ...
蝗臭魚已經可以演佢地老母?

引用:
原帖由 翠如樣衰 於 2020-9-26 02:55 PM 發表

蝗臭魚已經可以演佢地老母?
唔係呀, 睇茖去大家最多咪做家姐喎.

送畀我一個就好啦,算係踏進娛樂圈嘞。

回覆 引用 TOP

張盈悅

季軍個大白免牙竟然冇簽無線?
鄺美璇應該可以跑出

引用:
原帖由 b19921226 於 2020-9-26 02:51 PM 發表

囡囡青春有限,搵錢要快

回覆 引用 TOP

我的6號呢

引用:
原帖由 domdom1982 於 2020-9-26 03:08 PM 發表

鄺美璇應該可以跑出
郭柏妍可以加些化妝技巧,接d大陸土豪扮周子瑜搵真銀,搵周子瑜做性奴一星期,可以係天價,駛鬼拍劇咩!

引用:
原帖由 b19921226 於 2020-9-26 02:51 PM 發表

可以走邱晴條路, 搵幾年錢最現理想./

全部出黎做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsings 於 2020-9-26 03:12 PM 發表

我的6號呢
3號呢?

引用:
原帖由 晚間路人 於 2020-9-26 03:08 PM 發表

張盈悅
呢個真係cls,唔係下化?!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 domdom1982 於 2020-9-26 03:08 PM 發表

鄺美璇應該可以跑出
継續讀碩士..

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]