• 瀏覽: 45,543
  • 回覆: 89
  • 追帖: 3
今日去左果度唱k,熟荃灣一定知邊間,我地總共得2個人
下午2點左右入去唱,入唱左兩個鐘都冇咩問題,係音響差啲
到左4點左右果時,未到我唱,我就坐左喺梳化禁電話
突然右邊有"人"好大力吹左我一吓右邊面(近的水)
我係聽到有吹果吓嘅氣聲同風聲,同我嘅距離感覺只有一兩寸左右,力度同感覺有啲似吹蠟燭果種
但我右邊係牆,亦都冇人...
有諗過冷氣或者風機,但應該會吹頭頂,唔會吹耳仔
距離同力度應該都唔會係咁,更加唔會聽到氣聲,亦都唔會得一吓
因為我成日遇到靈異事,已經有少少麻木,所以好鎮定地諗左10秒,真係解釋唔到
於是同隔離個朋友講,有鬼,埋單走。

完。

日光日白都有?莫非當年大光明有冤情

全城戴CU口罩支持香港政府
會唔會啱啱開大咗鮮風呀?有無望下上邊有無風口呢

我想講呢間嘢真係好垃圾囉d 音響 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我想講呢間嘢真係好垃圾囉d 音響 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

講返正題嚟有鬼我覺得唔出奇
因為我都試過
如果你冇做過虧心事基本上唔使驚 , 正常情況下佢害你唔到你啲乜嘢 最多小小惡作劇 以前屋企都試 家有地主同關二哥 唔明點解入到屋

淡泊
寧靜
引用:
原帖由 cheuknam1011 於 2020-9-27 09:58 PM 發表

今日去左果度唱k,熟荃灣一定知邊間,我地總共得2個人
下午2點左右入去唱,入唱左兩個鐘都冇咩問題,係音響差啲
到左4點左右果時,未到我唱,我就坐左喺梳化禁電話
突然右邊有"人"好大力吹左我一吓右邊面(近的水)
我係聽到有吹果吓嘅氣聲同風聲,同我嘅距離感覺只有一兩寸左右,力度同感覺有啲似吹蠟燭果種
但我右邊係牆,亦都冇人...
有諗過冷氣或者風機,但應該會吹頭頂,唔會吹耳仔
距離同力度 ...
我2號就去會一會佢,邊間房?

有乜好驚

回覆 引用 TOP

幾年前銅鑼灣noway都奶過野,入廁所玩拍門開鎖........

成日黑媽媽…陰地😱

成日見到就唔怕啦

回覆 引用 TOP

呢隻一定係鹹濕鬼,吹你耳仔,一定係想同你曳曳,你就應該以天為被,以地為蓆,無需講太多,以性愛代替唱歌

做一樣生意,好多人做一個事業,都有人當系搵食嘅“乸渣”架手段,更有人當住氹阿爹嘅機關

回覆 引用 TOP

做一樣生意,好多人做一個事業,都有人當系搵食嘅“乸渣”架手段,更有人當住氹阿爹嘅機關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2020-9-28 08:32 PM 發表

日光日白都有?莫非當年大光明有冤情?
窗簾冇打開,其實都好黑...

引用:
原帖由 隔夜水龍頭 於 2020-9-28 08:36 PM 發表

會唔會啱啱開大咗鮮風呀?有無望下上邊有無風口呢
但d風係右邊近距離吹我.. 一寸左右

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peterboy32 於 2020-9-28 08:40 PM 發表

我想講呢間嘢真係好垃圾囉d 音響 ...
試過嘅意思係同一間??

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]