• 瀏覽: 19,092
  • 回覆: 76
  • 追帖: 1
有人請食餅,麻甩果當然非常樂意啦,包裝時尚又有形,一盒有4個不同口味嘅月餅,蛋黃白蓮蓉,御金奶皇月,陳皮豆沙月,無花果果仁月,先切一個試食,味道正正常常,最後發現原來係奇華代工

熱賣及精選
引用:
原帖由 陳粉果 於 2020-9-27 10:47 PM 發表

有人請食餅,麻甩果當然非常樂意啦,包裝時尚又有形,一盒有4個不同口味嘅月餅,蛋黃白蓮蓉,御金奶皇月,陳皮豆沙月,無花果果仁月,先切一個試食,味道正正常常,最後發現原來係奇華代工
...
成個筆盒咁

買咗新車?

引用:
原帖由 apple_green 於 2020-9-27 10:56 PM 發表

成個筆盒咁
唔係筆盒啦,已經比小恐龍拎走D月餅,做床喎

引用:
原帖由 陳粉果 於 2020-9-27 10:47 PM 發表

11653397 11653398 11653399 ...
都有誠意呀,用奇華代工

引用:
原帖由 sictakho 於 2020-9-27 11:00 PM 發表

買咗新車?
新車邊關我事睇下就

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-9-27 11:04 PM 發表

都有誠意呀,用奇華代工
我請人食餅都係買奇華,求穩陣

幾好 有得玩有得食 口味都ok

回覆 引用 TOP

精製月餅,特別好食!

回覆 引用 TOP

引用:

...
個logo剛剛好🤩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陳粉果 於 2020-9-27 11:14 PM 發表

我請人食餅都係買奇華,求穩陣
一樣都夠誠意

回覆 引用 TOP

引用:

11653397 11653398 11653399 ...
車主會請食月餅?
轉咗代理有冇好咗?

靚呀

回覆 引用 TOP

logo剛剛好

回覆 引用 TOP

主題標籤 #月餅
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]