• 瀏覽: 2,627
  • 回覆: 25
去左湖, 依家咪同占屎成東冠咯
湖人為左KAWAII, 無簽其他好球員, 最後都係求求其其夠人
如果輸俾熱火, 真係LA 雙雄, 未來三年都無運, 真係一個KAWAII 害死兩隊人...

熱賣及精選
佢太介意自己係咪球隊大佬,其實佢一直都只係僱傭兵角色。

留係速龍,可能已經打緊決賽!!

懂得入場是9品

懂得出場是1品

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 山埃貼士 於 2020-9-28 06:05 PM 發表

佢太介意自己係咪球隊大佬,其實佢一直都只係僱傭兵角色。
球技頂級, 但聽別人說, 他不太喜歡說話. 最多只是頭號得分手, 第一主力; 主定成不了球隊老大.

回覆 引用 TOP

流川楓都唔係大佬, 點解赤木先係大佬
個人能力高唔代表大佬
孔明個人能力高, 但只適合當軍師
只可以話可愛年輕唔知咩叫大佬

餓狗搶屎,落狗屎,龍床不如狗竇,人唔笑狗都吠,打死狗講價
跟尾狗,門口狗,裝假狗,狗咬狗,落水狗,好狗唔攔路,狗眼看人低
烚熟狗頭,人多烚狗唔腍,掛羊頭賣狗肉,心肝當狗肺,夏至狗,阿崩叫狗
快艇冇個適合做大佬性格
反而速龍都有 ibaka, gasol , lowry 依啲精神領袖 

餓狗搶屎,落狗屎,龍床不如狗竇,人唔笑狗都吠,打死狗講價
跟尾狗,門口狗,裝假狗,狗咬狗,落水狗,好狗唔攔路,狗眼看人低
烚熟狗頭,人多烚狗唔腍,掛羊頭賣狗肉,心肝當狗肺,夏至狗,阿崩叫狗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三萬歸西 於 2020-9-28 06:16 PM 發表

三姓家奴契弟詹
有陣時真係覺得你地呢啲人諗野好奇怪
佢轉球會等如我地轉公司
咁我地每轉工就多一個姓??

國小時:「媽,我長大不要嫁了!我要待在妳的身邊!」
國中時:「媽,我會和妳住在一起!」  
高中時:「媽,我會常回來看妳的。」  
大學時:「媽,有空常來看我啊!」
嫁人後:「媽,沒事別來找我啊!」
引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2020-9-29 12:23 PM 發表

佢轉球會等如我地轉公司
樹大招風係咁架啦,為情義係家鄉捱左八年都無個見得下人既隊友俾你都走啦,kg何嘗唔係去綠軍組三巨頭,倒頭來仲返去攞左首冠,試問有幫個做到

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2020-9-29 12:23 PM 發表

佢轉球會等如我地轉公司
打輸走佬即係認自己冇料到🤫

引用:
原帖由 jan2115 於 2020-9-29 12:51 PM 發表

樹大招風係咁架啦,為情義係家鄉捱左八年都無個見得下人既隊友俾你都走啦,kg何嘗唔係去綠軍組三巨頭,倒頭來仲返去攞左首冠,試問有幫個做到
kg 係組隊始祖

提示: 違規內容已被屏蔽
佢唔單止害咗LA兩隊,最慘係累死馬刺
速龍係最著數,champ到又順便送走廸羅沙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 三萬歸西 於 2020-9-29 12:57 PM 發表

打輸走佬即係認自己冇料到🤫
咁如果有個人係間公司到,啲同事個個都廢,咩都要自己做晒
吃力不討好
咁轉工係咪都多個姓??
我地香港都大把人喎

國小時:「媽,我長大不要嫁了!我要待在妳的身邊!」
國中時:「媽,我會和妳住在一起!」  
高中時:「媽,我會常回來看妳的。」  
大學時:「媽,有空常來看我啊!」
嫁人後:「媽,沒事別來找我啊!」
引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2020-9-29 02:12 PM 發表

咁如果有個人係間公司到,啲同事個個都廢,咩都要自己做晒
吃力不討好
咁轉工係咪都多個姓??
我地香港都大把人喎
即係佢冇料,帶唔到隊,咪要走捷徑🤫

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]