• 瀏覽: 4,624
  • 回覆: 57
一直都話西高東弱,其實局面已經由上年傷咗KD同Klay改變咗,波士頓同雄鹿算係東岸表表者!熱火一樣戰勝⋯⋯

何解我係湖人每round series 4-1情況下,依舊睇高熱火⋯ 熱火人腳太齊,齊到可以唔出Nunn ,你要知道單係佢一個就可完爆湖人後,何況熱火隊有能者仲大有人在⋯

同埋我留意到一點,Lebron 今年頭一埸series 一定唔發力,有時第二場亦有保留,不過final我認為咁行唔通,本身playoffs 開波前覺得,唯一有能力挑戰湖人鋒線只有Boston, 依家睇熱火鋒線上經驗同實力絕對有能力拉湖人下馬!

除外,有JB係Jordan私生子,不論真實與否,佢兩個爭勝心係真係有啲似,同Kobe亦算是同level, 所以

湖人迷,我唔覺得Lakers champ硬

我估計熱火4-2

Fmvp就不確定

附件

5B1863E5-07E5-483E-B160-8BF7D37DE7EE.jpeg(341.78 KB)

2020-9-28 09:51 PM

熱賣及精選
爭總冠唔發力??

先前幾round比AD打吓、話哂都第一次打西決、一定落力
去到final吾皇一定爆珠、出盡力搶回FMVP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個小魚 於 2020-9-28 09:51 PM 發表

一直都話西高東弱,其實局面已經由上年傷咗KD同Klay改變咗,波士頓同雄鹿算係東岸表表者!熱火一樣戰勝⋯⋯

何解我係湖人每round series 4-1情況下,依舊睇高熱火⋯ 熱火人腳太齊,齊到可以唔出Nunn ,你要知道單係佢一個就可完爆湖人後,何況熱火隊有能者仲大有人在⋯

同埋我留意到一點,Lebron 今年頭一埸series 一定唔發力,有時第二場亦有保留,不過final我認為 ...
你敢講熱火奪冠,但係就唔敢講邊個係fmvp,連你自己都唔知熱火可以有邊個可以企出黎,全民皆兵唔係靠把口吹出黎

引用:
原帖由 yelawolf 於 2020-9-28 10:29 PM 發表

你敢講熱火奪冠,但係就唔敢講邊個係fmvp,連你自己都唔知熱火可以有邊個可以企出黎,全民皆兵唔係靠把口吹出黎
就係因為全民都係兵,Dragic亦有可能,Bam又係x-factor, 唔係唔咁講,而係今年熱火有太多人可能拎fmvp⋯換句說比巨頭籃球更恐怖

引用:
原帖由 soilvvang 於 2020-9-28 10:00 PM 發表

爭總冠唔發力??
依家皇上打法就係咁,好似仙道咁,可以理解,我自己依家老咗一樣咁打

回覆 引用 TOP

香討燈神又黎一個

引用:
原帖由 9個小魚 於 2020-9-28 05:51 AM 發表

同埋我留意到一點,Lebron 今年頭一埸series 一定唔發力,有時第二場亦有保留,不過final我認為 ...
熱火高一線原因係bulter可能係jordan私生子同kobe level 一樣,香討燈神笑死無命賠

熱火不可能高一線    熱火一直都是下狗

同Kobe亦算是同level, high大左?

你講D咁嘅嘢都好意思話自己係湖人迷

引用:
原帖由 小雄~ 於 2020-9-29 02:56 PM 發表

大麻溝白粉

甘籃球一直都系團體運動,有咩問題?

翔陽讓一個藤真大半場,只輸湘北兩分,你梯下陵南讓湘北大半場試下~~

引用:
原帖由 小雄~ 於 2020-9-29 02:56 PM 發表

I mean爭勝心 skill set另一回事

引用:
原帖由 TBS2 於 2020-9-29 03:24 AM 發表

熱火高一線原因係bulter可能係jordan私生子同kobe level 一樣,香討燈神笑死無命賠
私生子d基因唔係講笑

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]