• 瀏覽: 6,405
  • 回覆: 91
  • 追帖: 1
Well, 呢間嘢時得時唔得,不過今日個湯又濃又香又鮮,水餃即煮蝦鮮筍爽,肯定師傅上咗電
,今年都冇食過咁好味嘅雲吞湯同鳳城水餃!

Well 大家如果喺跑馬地, 要把握機會,即刻行過來食, 現時30號410pm,晏D唔知師傅會否換更,D湯會唔會溝水!

永遠懷念貓貓 20110112 咪咪 20200413

唏噓嘅廚房佬 孤獨嘅美食家 冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
熱賣及精選
呢間蝦子湯底
中環分店無加一

六十幾一碗,如果咁都唔得,就對唔住個客囉。

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-9-30 04:18 PM 發表

呢間蝦子湯底
中環分店無加一
鬼咩,呢度唔係醫生就係闊太(探病嗰D)

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2020-9-30 04:28 PM 發表

六十幾一碗,如果咁都唔得,就對唔住個客囉。
貴過我蒸魚餐 $21

引用:
原帖由 newcome 於 2020-9-30 04:36 PM 發表

鬼咩,呢度唔係醫生就係闊太(探病嗰D)
唔通你都係其中之一樣

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-9-30 04:39 PM 發表

唔通你都係其中之一樣
我只係一個路過嘅廚房佬

回覆 引用 TOP

出名貴

咁貴

引用:
原帖由 jy998 於 2020-9-30 05:04 PM 發表

咁貴
一分$一分貨,今日呢碗絕對成

回覆 引用 TOP

呢個唔係水餃啦,雲吞

覺得貴🍜, 呢個價錢夠食個飯🍛🥢🥄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 samualyu 於 2020-9-30 04:44 PM 發表

出名貴
不過佢食呀,仲有好多人去食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 秋天進擊的女俠 於 2020-9-30 05:07 PM 發表

呢個唔係水餃啦,雲吞
係 Chinese ravioli

引用:
原帖由 newcome 於 2020-9-30 05:24 PM 發表

係 Chinese ravioli
咁味去麥文囉,我食過只是一次唔得。埋單問太子女,原來嗰日師傅休息。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]