• 瀏覽: 22,418
  • 回覆: 192
  • 追帖: 6
最近逢星期二 某間日式自助餐
旅發局資助 有$50 /$200 半價劵賣
即$125 買$250劵
我買左都半信半疑 感覺應該冇咁好死
今日親身試完後 真係$125 埋到單
$220加一$242 俾夠$250唔駛找
真係抵到難以置信 呢間食物質素一直唔錯
幫襯得呢間 當然瘋狂食海膽手卷
我今次 ... 食左16個

去未知之地 試未知之味 - bonbon2468
熱賣及精選
真係飽到上心口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bonbon2468 於 2020-9-30 09:19 PM 發表

旅發局資助 有$50 /$200 半價卷賣
即$125 買$250卷
$220加一$242 俾夠$250

11662212 ...
幫幫,16叔上星期去銅鑼灣極尚食中午放題,經理Jimmy畀咗呢張優惠券我呀

附件

20200930_091940.jpg(78.16 KB)

2020-9-30 11:38 PM

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-9-30 11:38 PM 發表

幫幫,16叔昨日去銅鑼灣極尚食中午放題,經理Jimmy畀咗呢張優惠券我呀
正呀 抵食呀

回覆 引用 TOP

好想食

請你好好愛護我💕
Love you😍😍😍💕

My facebook:
https://www.facebook.com/kakaworld/
引用:
原帖由 bonbon2468 於 2020-9-30 09:19 PM 發表

...
好平呀~就食佢幾個雪糕都已經賺返~

引用:

...
師兄,可否告知那裡買卷

引用:
原帖由 初級旅行家 於 2020-10-1 02:07 AM 發表

師兄,可否告知那裡買卷?
可上 大喜屋 fxxebook 睇睇

引用:
原帖由 oneer 於 2020-10-1 12:55 AM 發表

好平呀~就食佢幾個雪糕都已經賺返~
平雪糕任食 Haagen Dazs 就每人一杯

引用:
原帖由 kaka's 於 2020-10-1 12:43 AM 發表

好想食
咁既價錢值得一試

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

抵就好抵. 不過疫情期間食生冷嘢, 唔知會唔會有事. 真係怕怕

疫情價

125咁平?真係要搵日去試下

謝謝推介

超值.....咪排晒隊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]