• 瀏覽: 8,316
  • 回覆: 171
https://www.realmadrid.com/en/news/2020/09/30/hazard-medical-report

我都忍唔住要開個post表揚下佢 咁幫得手
真係極失望 買佢返黎頂C朗 都冇話太高期望 希望有C朗70%已經收貨 夠做有凸
帶領皇馬拎第14次最高榮譽歐聯
依家買左個玻璃人 到底想點樣 唉 賣9左去啦 冇眼屎乾淨埋
玻璃人真係幾好波都冇用

19年6月7日加盟皇馬
19年8月17日 第1次受傷 肌肉拉傷 抖左2星期
19年11月30日 第2次受傷 腳踝受傷 抖左1星期
19年12月11日 第3次受傷 岩岩好返第1場即刻傷  腳趾骨裂傷 抖左3個半月
20年2月26日 第4次受傷 腓骨裂 唔知抖左幾耐 因為疫情 所有賽事延期
20年7月2日 第5次受傷 膝蓋傷左 抖左2個半月
今日 第6次受傷 右腿肌肉受傷 又唔知要抖幾耐

加盟皇馬咁耐
38場西甲+歐聯8場+國王盃2場=48場
只係踢到22場 入1球 真係吊爆佢
總出場時間係1545分鐘=17.1場=1入球

C朗 由出道至今 正式比賽 踢左1042場 入左753球 = 場均0.72球
只計皇馬 438場 入左450球 = 場均1.03球
而夏薩特 唔計佢22場 只計佢90分鐘全場 = 17.1場 入左1球 = 場均0.058球

只有C朗5%入球效率 點樣算

熱賣及精選
你係馬迷?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-9-30 11:50 PM 發表

你係馬迷?
yes 02年支持到依家
足足18年

夏神 真係有機會係皇馬史上第1玻璃人
真係痴線 加盟左1年 傷6次 有冇再離普d

感覺真係呃飯食

引用:
原帖由 lctj9 於 2020-9-30 11:59 PM 發表

感覺真係呃飯食
返工就係去皇馬訓練場打卡,然後放工返屋企睇皇馬隊員比賽。

一早話左佢唔掂,又俾我估中。

引用:
原帖由 lctj9 於 2020-9-30 11:59 PM 發表

感覺真係呃飯食
第1季 岩岩黎到 夾下波 踢得唔好 好正常 加上成日受傷 可以俾機會佢 俾d時間佢
第2季 就係期待佢大爆發 俾大家見識真正車仔既佢
已經好幾次 見到皇馬官網佢有落場訓練 即係=好返啦
非常期待 點知 又傷

引用:
原帖由 acjuventusIII 於 2020-10-1 12:03 AM 發表

返工就係去皇馬訓練場打卡,然後放工返屋企睇皇馬隊員比賽。

一早話左佢唔掂,又俾我估中。
無計, 皇馬自己揀嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白鬍子 於 2020-9-30 11:57 PM 發表

夏神 真係有機會係皇馬史上第1玻璃人
真係痴線 加盟左1年 傷6次 有冇再離普d
仲又係隊史record signing,真係笑死人

引用:
原帖由 acjuventusIII 於 2020-10-1 12:05 AM 發表

仲又係隊史record signing,真係笑死人
唉 好失望 見到佢個肥仔 咁唔節制
第1季黎皇馬 超磅
今季季前檢測 又超磅
又不停傷 想點樣

引用:
原帖由 白鬍子 於 2020-10-1 12:04 AM 發表

第1季 岩岩黎到 夾下波 踢得唔好 好正常 加上成日受傷 可以俾機會佢 俾d時間佢
第2季 就係期待佢大爆發 俾大家見識真正車仔既佢
已經好幾次 見到皇馬官網佢有落場訓練 即係=好返啦
非常期待 點知 又傷 ...
算啦,對佢完全無期待過,佢就算出場都踢到隱形架喇,等睇一兩年後皇馬送埋比愛華頓。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白鬍子 於 2020-10-1 12:07 AM 發表

唉 好失望 見到佢個肥仔 咁唔節制
第1季黎皇馬 超磅
今季季前檢測 又超磅
又不停傷 想點樣
條廢物加盟只係為左一完夢想,無諗住付出d乜。

引用:
原帖由 白鬍子 於 2020-9-30 11:52 PM 發表

yes 02年支持到依家
足足18年
我係03年,皇馬黎香港後

引用:
原帖由 acjuventusIII 於 2020-10-1 12:10 AM 發表

條廢物加盟只係為左一完夢想,無諗住付出d乜。
雲尼修斯真係可以完全取代佢
只不過射術太差 練好射術會好屈機

車仔甩得好!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]