• 瀏覽: 4,128
  • 回覆: 13
話說前幾日有個朋友買左隻玫瑰金 yacht master, 我口多多叫佢問個SALES有冇新水鬼, 佢話綠水鬼冇可能, 黑水鬼有得排, 唔知幾耐, 點知過兩日話個SALES幫佢打尖攞到, 即去馬, 目測41同40冇乜大分別, 錶帶寬少少, 手腕細都帶得好舒服. 本人來自三藩市.

附件

IMG_3997.jpg(419.19 KB)

2020-10-1 11:43 AM

IMG_4002.jpg(483.46 KB)

2020-10-1 11:43 AM

精選汽車
一直以泥雖然大家都係40mm,但望落去GMT係大過十仔小小。以樓主第一張相睇,新十41mm依家同GMT大小就接近咗。唔知各師兄點睇?

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 belbelbel 於 2020-10-1 01:54 PM 發表

兩隻都是半炒錶。
Gmt三年前原價免稅, 後來先炒起... 今次黑水鬼冇得免稅 算啦 有貨好難得㗎啦⋯⋯

回覆 引用 TOP

兩隻靚錶👏

回覆 引用 TOP

Congrats

回覆 引用 TOP

正價買到超正!

藍勞 = 難撈 !?
咁又個個掙到斷貨? 咪玩啦師兄 ~

回覆 引用 TOP

Big congrats

回覆 引用 TOP

恭喜

回覆 引用 TOP

多謝各位. 美國呢邊超誇張, 新黑十都炒到15K, 我朋友話你發達啦, 無啦啦執5叉嘢. 不過我買黎送比老婆... 冇綠水鬼, 黑鬼都OK啦.

回覆 引用 TOP

請問SF 邊間?上星期去過SF downtown Rolex, 成間鋪淨係得datejust,仲要大部分係女裝,真係冇乜嘢睇。

引用:
原帖由 後天有車手 於 2020-10-2 10:25 AM 發表

請問SF 邊間?上星期去過SF downtown Rolex, 成間鋪淨係得datejust,仲要大部分係女裝,真係冇乜嘢睇。
就係個間囉, 不過依家唔make appointment跟本入唔到去. 要識個sales先約到... 有貨冇貨係睇個人history. 冇買過嘢冇可能派到運動鋼款. 一開始點都要買d DD DJ之類, 或者全金sub/gmt.

回覆 引用 TOP

Congrats

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]