• 瀏覽: 151,317
  • 回覆: 936
  • 追帖: 41
引用:
原帖由 Connieeeeeee 於 2020-10-7 01:34 AM 發表

我應該喺上環站出。佢教喺E3出口。但個地圖好似好難行。又要搭電梯。又要上2條天橋
有時間既話,可以探下路先。咁到時唔使四圍搵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wing_414 於 2020-10-7 09:31 AM 發表

如果搭巴士,就港澳碼頭站落(前提係你搭嘅巴士行西隧),行前啲就係

地鐵站出口都有個係港澳碼頭附近,上咗地面之後一樣行前啲就係(我試過in完搭地鐵落銅鑼灣😂) ...
我果時預早d出門。係搭西隧班港澳碼頭落,之後入信德中心。搭扶手電梯上幾層後由信德條橋穿去上環停車場。  (我早左1個鐘頭,咪去大型連銷餐廳食個早餐後慢慢行去停車場)

引用:
原帖由 Connieeeeeee 於 2020-10-7 01:34 AM 發表

我應該喺上環站出。佢教喺E3出口。但個地圖好似好難行。又要搭電梯。又要上2條天橋
張地圖係for殘障人士用既無障礙通道

引用:
原帖由 muvo 於 2020-10-7 11:02 AM 發表

我果時預早d出門。係搭西隧班港澳碼頭落,之後入信德中心。搭扶手電梯上幾層後由信德條橋穿去上環停車場。  (我早左1個鐘頭,咪去大型連銷餐廳食個早餐後慢慢行去停車場) ...
我嗰時係直接係地下搭𨋢上9樓😂

引用:
原帖由 wing_414 於 2020-10-7 12:50 PM 發表

我唔識呀。直接在平台上。果個位多車,行去搭𨋢都要小心

回覆 引用 TOP

我18/9 st今日收到interview

引用:
原帖由 wing_414 於 2020-10-7 12:50 PM 發表

請問是在信德中心地下坐到9樓,之後行天橋到停車場?

引用:
原帖由 ying527527 於 2020-10-7 02:56 PM 發表

請問是在信德中心地下坐到9樓,之後行天橋到停車場?
佢意思係去到林士街停車場直接搭𨋢上九樓,唔係信德中心地下搭𨋢上九樓。又或者信德有條天橋可以過到停車場再搭𨋢上9樓。不過唔熟路嘅最好面試前搵日親身去林士街停車場探下路先。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wing_414 於 2020-10-7 09:31 AM 發表

如果搭巴士,就港澳碼頭站落(前提係你搭嘅巴士行西隧),行前啲就係

地鐵站出口都有個係港澳碼頭附近,上咗地面之後一樣行前啲就係(我試過in完搭地鐵落銅鑼灣😂) ...
請問邊個地鐵出口?

引用:
原帖由 天下布武 於 2020-10-7 11:07 AM 發表

張地圖係for殘障人士用既無障礙通道
唔係掛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中貴重的寶寶 於 2020-10-7 01:15 PM 發表

我18/9 st今日收到interview
me too

引用:
原帖由 Connieeeeeee 於 2020-10-7 07:07 PM 發表

me too
你早我一日收呀,好似

引用:
原帖由 雨中貴重的寶寶 於 2020-10-7 07:34 PM 發表

你早我一日收呀,好似
你幾號in

今日對番申請表的成績單、工作証明,要影的東西多的事。
估唔到以前讀文憑果陣的成績單都要印,還要影証件相。
未正式開始温時事(已温基本法、架構),未探路,已經無左半日假

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]