• 瀏覽: 151,338
  • 回覆: 936
  • 追帖: 41
剛剛裝左個基本法app,玩左一次岩左八成。
22號面試,一於日日玩。

引用:
原帖由 kwoksai960 於 2020-10-8 14:44 發表

岩呀 日日玩 日日睇
個陣我都係咁
錯左邊條就溫返邊條

引用:
原帖由 櫻花小姐 於 2020-10-8 01:07 PM 發表

我嗰陣之前個大學生又係俾人鬧左好耐,連簽名都鬧😂奉勸大家雖然呢份只係中四低級工,但面試當日唔想比人鬧的話大家最好準備好所需文件先去
我同一間公司又收購又合併,改咗兩次名,我填gf340係填同一間公司,點知去到比佢狂問我,話唔可以咁填要我分返開,明明同一間做咗十年變咗三間公司,改到我份form九彩咁亂,佢又串喎,即是熱到標汗

無計,對果位只會跟單做人,除非你份工作証明/糧單無改到,否則跟足。
對文件果陣都咁熱血,收尾成唔作工?

引用:
原帖由 htxk9 於 2020-10-8 02:48 PM 發表

岩呀 日日玩 日日睇
個陣我都係咁
錯左邊條就溫返邊條
正有此意,時間無多,用最少時間達到效果就算。面試先係“打大佬”,時事加自身都夠玩。

引用:
原帖由 kwoksai960 於 2020-10-8 03:28 PM 發表

無計,對果位只會跟單做人,除非你份工作証明/糧單無改到,否則跟足。
對文件果陣都咁熱血,收尾成唔作工?
係我立場係同一間公司,考官只會係咁e睇下你工作經驗,一間十年點都好睇過三間啦,佢跟程序無問題,但佢一味話我填錯,好亂啦,唔齊啦,其實我一份正本一份copy跟年份排序埋比佢囉
個日超燥底,入去面試差d同考官嘈交😑

引用:
原帖由 M0903 於 2020-10-8 03:36 PM 發表

係我立場係同一間公司,考官只會係咁e睇下你工作經驗,一間十年點都好睇過三間啦,佢跟程序無問題,但佢一味話我填錯,好亂啦,唔齊啦,其實我一份正本一份copy跟年份排序埋比佢囉
個日超燥底,入去面試差d同考官嘈交😑 ...
面試是EQ大考驗

引用:
原帖由 kwoksai960 於 2020-10-8 03:43 PM 發表

面試是EQ大考驗
希望你地遇到好同事幫你地對文件同埋nice既考官👍🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwoksai960 於 2020-10-8 15:32 發表

正有此意,時間無多,用最少時間達到效果就算。面試先係“打大佬”,時事加自身都夠玩。
岩呀! ca個3條真係用黎同同分既人比較
最緊要面試okay!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 M0903 於 2020-10-8 15:36 發表

個日超燥底,入去面試差d同考官嘈交😑 ...
唔係卦?!爭d同考官嘈!冇事丫嘛?

引用:
原帖由 htxk9 於 2020-10-8 04:01 PM 發表

唔係卦?!爭d同考官嘈!冇事丫嘛?
無野呀,唔請我之嘛🤣個日對完文件已經唔想面試🙈無哂心情,其中一個考官一直扭曲我既意思,我直接爆咗句,我唔係咁既意思囉

引用:
原帖由 M0903 於 2020-10-8 16:05 發表

無野呀,唔請我之嘛🤣個日對完文件已經唔想面試🙈無哂心情,其中一個考官一直扭曲我既意思,我直接爆咗句,我唔係咁既意思囉
忍唔住

引用:
原帖由 muvo 於 2020-10-8 02:01 PM 發表

其實假如唔志在份低級工,點解仲要去申請。 哈哈!
我就係想做低級

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwoksai960 於 2020-10-8 02:44 PM 發表

可以俾apps名我嗎?

引用:
原帖由 htxk9 於 2020-10-8 04:08 PM 發表

忍唔住
無啦,個次之後eq高返少少囉🤣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]