• 瀏覽: 45,773
  • 回覆: 180
  • 追帖: 24
咁好快喎

回覆 引用 TOP

呢個位係咪要好有記性?

回覆 引用 TOP

幾時出RESULT?

回覆 引用 TOP

正路係興趣call先,然後先出offer。師兄係現職cs,可以同personnel 收下風你份report有冇俾人call過。

等result揮手區👋🏻
一日唔收到通知都唔安樂😣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 學員乙 於 2020-11-7 08:42 PM 發表

正路係興趣call先,然後先出offer。師兄係現職cs,可以同personnel 收下風你份report有冇俾人call過。
但好似現職一早已被call report
咁會再call多次?

我宣告死亡

引用:
原帖由 高大扁扁的膠袋 於 2020-11-8 09:57 AM 發表

但好似現職一早已被call report
咁會再call多次?
未見工前call嘅,只簡單睇下有冇衰紀律行為。

出offer前call嘅,會細睇埋裡面comments

引用:
原帖由 學員乙 於 2020-11-8 11:31 AM 發表

未見工前call嘅,只簡單睇下有冇衰紀律行為。

出offer前call嘅,會細睇埋裡面comments
即是call完一次會再call多次嗎?

引用:
原帖由 Creativer 於 2020-11-9 09:09 AM 發表

即是call完一次會再call多次嗎?
度度唔同玩法,有d in前唔call,只在出waiting或有offer前先call一次。

順帶一提,就算call report,你老細都未必知,因為對家是問personnel直接拎,而有d部門係禁止personnel通水的。

引用:
原帖由 學員乙 於 2020-11-9 09:17 AM 發表

度度唔同玩法,有d in前唔call,只在出waiting或有offer前先call一次。
謝謝師兄回覆~~
以我所知,我暫時見緊的再in前已call了一次
但唔知佢地會唔會in完再call

引用:
原帖由 學員乙 於 2020-11-9 09:19 AM 發表

順帶一提,就算call report,你老細都未必知,因為對家是問personnel直接拎,而有d部門係禁止personnel通水的。
但點解有啲老細會知道既

引用:
原帖由 Creativer 於 2020-11-9 09:38 AM 發表

但點解有啲老細會知道既
以我所知,有時會叫老細寫少少comments,咁咪知。同埋,係有d部門禁,唔係度度禁。

禁嘅原因係試過call report揚左出來,人人都以為條友掂左走得,點知最後係無米粥,搞到好尷尬,所以以後就唔俾講。

引用:
原帖由 Creativer 於 2020-11-9 09:38 AM 發表

但點解有啲老細會知道既
識人好過識字

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]