• 瀏覽: 5,069
  • 回覆: 32
10日前否認分手!
廖慧儀男友自爆被狠飛
點解要咁對我

天涯何處無芳草
男人老狗睇開d
港女玩過砌過咪算

附件

IMG_20201011_132125.jpg(214.26 KB)

2020-10-11 01:24 PM

IMG_20201011_132148.jpg(200.89 KB)

bkn-20201011082143373-1011_00862_001_06p.jpg(85.31 KB)

bkn-20201011082143373-1011_00862_001_03p.jpg(105.33 KB)

熱賣及精選
佢條仔好似咁怨婦,老土啲講..條女入得娛樂圈都預咗散

回覆 引用 TOP

原因係要高潮時你唔係身邊!

回覆 引用 TOP

呢啲女屌過玩過就算啦,放得出嚟俾佢選美就遇撚咗冇硬!

食過咪算囉,你又係同佢過人世,再搵過一件又有新鮮感了。

唔好坐喺度諗野好無😂

回覆 引用 TOP

個女人貪新忘舊,
不要也吧,
男兒當自強.......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsings 於 2020-10-11 03:05 PM 發表

呢啲女屌過玩過就算啦,放得出嚟俾佢選美就遇撚咗冇硬!
魚唔過塘唔會肥

#鮑魚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-10-11 03:34 PM 發表

食過咪算囉,你又係同佢過人世,再搵過一件又有新鮮感了。
條女困難時,幫佢係應該
同埋都要收利息
why落選都咁吃香?

狂野空姐咁好屌, 緊係留俾大家輪流屌啦!

金玄棧@玄武子

回覆 引用 TOP

狂野空姐成副x相,入娛樂圈預左飛走條走,俾老細吊好過啦

回覆 引用 TOP

好心啦男人老狗呢啲女食又食過搵過第二條囉

回覆 引用 TOP

條女本身淫底,唔選美都遲早俾人溝架啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雪花飄飄 於 2020-10-11 04:58 PM 發表

條女困難時,幫佢係應該
同埋都要收利息
why落選都咁吃香?
因為落選無包袱,唔使太顧及形象,老細可以比較隨便咁競投。

港女有樓有高潮 冇樓咪拜拜

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右