• 瀏覽: 10,987
  • 回覆: 246
點解D 藝人去到TVB先自出名?
唔明點解有D
江嘉敏2012年出道,2016年加入TVB,2017年第一套TVB劇出街才出名。
譚俊彥2001年出道,2016年加入TVB,2018年第一套TVB劇出街才出名。
點解會咁?

熱賣及精選
引用:
原帖由 jiyue2009 於 2020-10-11 10:06 PM 發表

唔明點解有D
江嘉敏2012年出道,2016年加入TVB,2017年第一套TVB劇出街才出名。
譚俊彥2001年出道,2016年加入TVB,2018年第一套TVB劇出街才出名。
點解會咁? ...
江嘉敏17歲果時唔算出道, 但看出她已為未來舖路.

引用:
原帖由 jiyue2009 於 2020-10-11 10:06 PM 發表

唔明點解有D
點解會咁? ...
連詩雅未去TVB之前都出名啦

如果吳若希/菊梓喬冇入TVB/星展, 而家成績/知名度一定冇10份1.

引用:
原帖由 清晨強勁的回覆 於 2020-10-11 10:27 PM 發表

歌手點同呢,呢到嘅藝人正係講演員。
仲有連詩雅一宜出過劇集,我見到你地連茄呢啡演員都。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清晨強勁的回覆 於 2020-10-11 10:27 PM 發表

因為viutv廢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-10-11 10:32 PM 發表

如果吳若希/菊梓喬冇入TVB/星展, 而家成績/知名度一定冇10份1.
佢哋根本係零....

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2020-10-12 12:46 AM 發表

佢哋根本係零....
唔系Hana能力問題, 系有冇機會問題.

回覆 引用 TOP

就算viutv搵到黃秋生拍劇都係得0收視
比你係藝人你都會過tvb啦
費事做臭個朶
viutv太臭

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2020-10-12 01:12 AM 發表

就算viutv搵到黃秋生拍劇都係得0收視
比你係藝人你都會過tvb啦
費事做臭個朶
viutv太臭
ViuTV套《熟女強人》好多都係無綫嘅人 ,
沈卓盈 , 陸詩韻 , 胡杏兒 都去咗ViuTV
無綫藝人一個個走晒去其他台 ,
證明無綫逐漸衰落

引用:
原帖由 清晨強勁的回覆 於 2020-10-12 06:48 AM 發表

證明無綫逐漸衰落
上星期轉過去 ViU tv睇,啲人都好似唔多記得

引用:

唔明點解有D
點解會咁? ...
因為TVB有實力囉!
你睇殤港賤台,妖TV,西奠是!邊個藝人去就等於放棄前途,仲衰過吸毒。

引用:
原帖由 清晨強勁的回覆 於 2020-10-12 06:48 AM 發表

證明無綫逐漸衰落
沈卓盈/陸詩韻, TVB都唔駛用啦, 大把選擇.

花旦睇D廿幾歲, 好過仲睇胡杏兒把.

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-10-11 10:16 PM 發表

江嘉敏17歲果時唔算出道, 但看出她已為未來舖路.
新假期做model,邊有拍一個 劇咁多人識!!

回覆 引用 TOP

仲有蘇皓兒呢, 2017喺妖TV出道, 冇人識, 直到今年喺TVB出左那些我愛過的人, 一班話唔睇TVB嘅廢青即刻捧左佢做女神

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]