• 瀏覽: 2,587
  • 回覆: 13
14日係點計架?第1日同第14日計唔計?
如果我12月1日到達酒店,係咪12月14日就走得?定12月15 或者16日先走得?
thx

熱賣及精選
12月1日+14日
12月15日走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lmkwmt 於 2020-10-12 06:31 PM 發表

14日係點計架?第1日同第14日計唔計?
如果我12月1日到達酒店,係咪12月14日就走得?定12月15 或者16日先走得?
thx
總之好簡單,例如你星期一返大陸並開始隔離,即係兩星期之後嘅星期一可以走人

有冇師兄知道邊間撿測最平,又可以上大陸?

我都隔籬緊呀

引用:
原帖由 春天冰凍的腰部 於 2020-10-14 02:06 PM 發表

有冇師兄知道邊間撿測最平,又可以上大陸?
我都想知,好似間間都1500至2000?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小齊503 於 2020-10-14 04:16 PM 發表

我都隔籬緊呀
師兄你派咗去邊區呀?

引用:
原帖由 only_one 於 2020-10-15 10:01 PM 發表

師兄你派咗去邊區呀?
惠東呀

回覆 引用 TOP

因填住址是惠東. 才派惠東嗎? 及酒店一晚多少錢?

引用:
原帖由 電梯滴滴考試 於 2020-10-12 11:02 PM 發表

總之好簡單,例如你星期一返大陸並開始隔離,即係兩星期之後嘅星期一可以走人
如果晚上八點幾才過關,后去酒店,會否要住多一天?

引用:
原帖由 icyken 於 2020-10-16 09:30 AM 發表

因填住址是惠東. 才派惠東嗎? 及酒店一晚多少錢?
去惠州就會隨機派去幾,吾一定係惠東,惠州管轄範圍呀,我160一晚呀,食就60蚊,我叫美團,自己買個煲,用美團買餸呀,

引用:
原帖由 小齊503 於 2020-10-19 10:45 PM 發表

去惠州就會隨機派去幾,吾一定係惠東,惠州管轄範圍呀,我160一晚呀,食就60蚊,我叫美團,自己買個煲,用美團買餸呀,
強,自己在酒店煮飯

回覆 引用 TOP

地址系惠東。會否派惠東?酒店一晚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 icyken 於 2020-10-18 06:49 PM 發表

如果晚上八點幾才過關,后去酒店,會否要住多一天?
我都想知

74X

回覆 引用 TOP

主題標籤 #酒店
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]