• 瀏覽: 1,760
  • 回覆: 24
跟大家推薦一個我最近參加嘅臉書社團,系一個由幾位臉友自願發起了一個英語口講練習討論社團,透過唔同嘅網路語音平台進行網聚口講練習(Virtual meeting platform語音通話),尤其依家疫情期間唔得到處旅遊,剛好可以練習口語能力。

因為社團都系想練口講嘅人,所以只要貼文,通常可以輕易搵到和自己練口講嘅人(有時也要睇自己想談乜主題),有一些甚至系熱心嘅母語人士或住喺英語系國家多年嘅僑民也參加,協助指導團員,還唔錯!佢哋也有師徒計畫可以參加。最重要嘅系,呢個系一個完全自願性質嘅互助社團,所以冇費用問題,也唔使注冊填寫任何個資。只要有心,都可以自由加入社團,鍛煉自我口講能力。 https://reurl.cc/Q3Ybz2

熱賣及精選
好耐冇學英語了

引用:
原帖由 kd0001 於 2020-10-13 10:57 AM 發表

跟大家推薦一個我最近參加嘅臉書社團,系一個由幾位臉友自願發起了一個英語口講練習討論社團,透過唔同嘅網路語音平台進行網聚口講練習(Virtual meeting platform語音通話),尤其依家疫情期間唔得到處旅遊,剛好可以練習口語能力。

因為社團都系想練口講嘅人,所以只要貼文,通常可以輕易搵到和自己練口講嘅人(有時也要睇自己想談乜主題),有一些甚至系熱心嘅母語人士或住喺英語系國家多年嘅僑 ...
Are you a founding member since the group was formed about a month ago?

引用:
原帖由 corwin 於 2020-10-16 04:53 AM 發表

Are you a founding member since the group was formed about a month ago?
It's a good habit of asking a question (especially not a "Why-not" one) to start a friendly discussion.

引用:
原帖由 萬家緊慎的西瓜 於 2020-10-15 05:14 PM 發表

好耐冇學英語了
how long?

引用:
原帖由 corwin 於 2020-10-16 10:42 AM 發表

how long?
Longer than you expected -- I guess.

--- nm  ---

--- DLLM ---

引用:
原帖由 吹水浸死理 於 2020-10-16 12:59 PM 發表

--- DLLM ---
The group is no good?

引用:
原帖由 corwin 於 2020-10-16 11:17 PM 發表

I think it is addressed to Fred Flintstones, who always carries a bone with him.

引用:
原帖由 corwin 於 2020-10-16 11:17 PM 發表

It took you more than 10 hours to reply to a message of ---DLLM---, Drive Less Live More?

引用:

Drive Less Live More
-- DLLM --

DLLM is good for your health

looks like the little doggie is looking for another bone.

引用:
原帖由 corwin 於 2020-10-17 12:54 AM 發表

looks like the little doggie is looking for another bone.
Though bones are high in calcium and phosphorus, you still need to Drive Less Live More (DLLM) to stay healthy.
DLLM is good for your health.
Not only you, but your whole family.

引用:
原帖由 呼喚你002 於 2020-10-17 12:58 AM 發表

Though bones are high in calcium and phosphorus, you still need to Drive Less Live More (DLLM) to stay healthy.
DLLM is good for your health.
Not only you, but your whole family.

1 ...
the "problem" is.... BCS is old and his/her/its mom may not be "with us". even if she is "with us"... never mind...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]