• 瀏覽: 51,654
  • 回覆: 265
  • 追帖: 3
今日派左信!cheap到PK!比一個月通知炒魷魚! last day仲要禮拜五,慳返左禮拜六日既人工!甘既衰公司賤到冇人有!

熱賣及精選
情願佢比補水一個月比我即走好過!而家要返工淨坐一個月!

引用:
原帖由 ckwong997 於 2020-10-14 03:44 PM 發表

今日派左信!cheap到PK!比一個月通知炒魷魚! last day仲要禮拜五,慳返左禮拜六日既人工!甘既衰公司賤到冇人有!
點解炒你呀?🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2020-10-14 04:01 PM 發表

點解炒你呀?🤷🏼‍♂️
話公司生意唔好!成間公司皇親國戚遲到早走!想生意好都難!

唔好留手尾比人 自己d板呀 email 要處理好

引用:
原帖由 gn01656701 於 2020-10-14 04:17 PM 發表

唔好留手尾比人 自己d板呀 email 要處理好
睬你都傻,求求其其算啦!仲甘有心機去處理好?

引用:
原帖由 ckwong997 於 2020-10-14 04:19 PM 發表

睬你都傻,求求其其算啦!仲甘有心機去處理好?
一字不留呀 😂

好多公司都係咁。。。冇奸不成商
我都失業大半年了。。。唉

引用:
原帖由 ckwong997 於 2020-10-14 03:52 PM 發表

情願佢比補水一個月比我即走好過!而家要返工淨坐一個月!
呢個係你主觀願意姐,打工仔緊係想收多個月又唔駛做,但老板角度緊係比左錢要用到你盡。如果你做老板你都會係咁。不過佢咁樣都要冒好大風險,呢一個月你已經知道自己比人炒左,但你依然處理緊公司的日常業務。萬一你一個唔小心,做錯晒公司D野,都可以蝕錢蝕到佢仆街,又或者整爛晒公司D野,隨便整爛兩部電腦都貴過你一位月人工

現在市道唔好..好慘

即係無補水,齋一個月通知期,最衰咁

市道好差,重有人講身邊冇人失業

引用:
原帖由 gn01656701 於 2020-10-14 04:20 PM 發表

一字不留呀 😂
理9佢啦!我都冇得撈!理得佢死!

引用:
原帖由 斷水流人間兇器 於 2020-10-14 04:23 PM 發表

咩職位
文職,打雜乜都要做!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]