• 瀏覽: 23,013
  • 回覆: 83
  • 追帖: 5
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-10-23 12:39 PM 移動
引用:
原帖由 yat69 於 2020-10-16 11:05 PM 發表

你點知係色魔,
打劫唔得架
劫色算唔算打劫?

熱賣及精選
引用:
原帖由 樓上小裙 於 2020-10-16 12:20 PM 發表

打曬格都見到著到厚過熊貓層皮,0甘都知性感?
厲害
露左大比+半醉既女人最性感,唔識?

引用:
原帖由 港幣四十萬 於 2020-10-17 02:01 AM 發表

劫色算唔係打劫?
唔算
入屋強奸,或者入屋使用暴力得到任何財物就係爆格, Burgary,
但係警察一般都係告強姦,rape,

打劫係 Robbery, 在盜竊中使用武力或令事主受驚,就係打劫劫

幾恐怖

回覆 引用 TOP

香港宜家好安全,全部要拍卡先上得樓

柄你
引用:
原帖由 港幣四十萬 於 2020-10-14 05:15 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=U0kGGQdij7M&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0v3BLZgfCL6QAzO8DsPhkCSWLLfb6lB8rtS0zK7Y4bSipvQHDSt_1lmf8

2019年真人真事,各位女士小心,社會複雜,人性黑暗,夜歸時最好搵一名值得信任的男生陪伴左右 ...
t恤短褲性感係邊?普通,仲要肥肥地,睇唔到個樣。。。。

我諗佢降低要求,男人都未必制

柄你
引用:
原帖由 港幣四十萬 於 2020-10-14 05:15 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=U0kGGQdij7M&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0v3BLZgfCL6QAzO8DsPhkCSWLLfb6lB8rtS0zK7Y4bSipvQHDSt_1lmf8

2019年真人真事,各位女士小心,社會複雜,人性黑暗,夜歸時最好搵一名值得信任的男生陪伴左右 ...
有男人又如何?可能佢男人比佢更遲返屋企,所以你既理據成立

仲有唔一定劫色,唔俾劫財only?

柄你

回覆 引用 TOP

無聊,

回覆 引用 TOP

引用:

恐怖😱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-10-17 09:27 AM 發表

t恤短褲性感係邊?普通,仲要肥肥地,睇唔到個樣。。。。

我諗佢降低要求,男人都未必制
年輕短褲+半醉, 肥肥地好肉地, 個胸起埋有B CUP + 或C CUP以上先啦...如果佢色魔跟得,個樣起碼有返甘上下

引用:
原帖由 yat69 於 2020-10-17 07:12 AM 發表

唔算
入屋強奸,或者入屋使用暴力得到任何財物就係爆格, Burgary,
但係警察一般都係告強姦,rape,

打劫係 Robbery, 在盜竊中使用武力或令事主受驚,就係打劫劫 ...
但事實上佢強姦動機大過打劫.....因為佢有自摸下體, 姦劫機丘會大

引用:
原帖由 低能的你 於 2020-10-17 09:25 AM 發表

香港宜家好安全,全部要拍卡先上得樓
香港19年6月前一向好安全

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-10-16 11:02 PM 發表

又係一蚊雞保鑣出動嘅時候
咩係一蚊雞保鏢?

回覆 引用 TOP

陪囡囡出入既創造就業保安工作

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 港幣四十萬 於 2020-10-17 02:40 PM 發表

但事實上佢強姦動機大過打劫.....因為佢有自摸下體, 姦劫機丘會大
我明

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]